Επιτρέπει τις στοιχηματικές χορηγίες για τη νέα σεζόν το NFL

To πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL), ανακοίνωσε ότι από την επόμενη σεζόν οι ομάδες θα μπορούν να συνάπτουν συμφωνίες χορηγίας με τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος και να εκμεταλλεύονται τα οφέλη τέτοιου είδους συνεργασιών. Η διοργανώτρια Αρχή είχε αποφασίσει στις αρχές του χρόνου να επιτρέψει τη συνεργασία ομάδων με στοιχηματικές εταιρείες, αλλά έως σήμερα δεν είχε ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως είναι φυσικό, όμως, θα υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί στις συμφωνίες που θα μπορούν να συνάψουν οι υπεύθυνοι των ομάδων με τις στοιχηματικές εταιρείες, ιδιαίτερα όσον αφορά στα ανταλλάγματα που θα είναι σε θέση να δίνουν.

 

Πώς θα λειτουργούν οι στοιχηματικές χορηγίες στο NFL;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του NFL, οι στοιχηματικές χορηγίες θα επιτρέπονται από τη νέα σεζόν του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου, το οποίο ξεκινά στις 10 Σεπτεμβρίου του 2020. Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες που αναζητούν χορηγούς μπορούν ήδη να ξεκινήσουν να αναζητούν συνεργάτες στον τομέα του στοιχήματος.

Ωστόσο, θα ισχύουν αρκετοί περιορισμοί, όσον αφορά στις χορηγίες. Για παράδειγμα, οι χορηγοί δε θα μπορούν να μετονομάζουν στάδια και προπονητικές εγκαταστάσεις. Επιπλέον, αν και θα μπορούν να διαφημίζονται στα γήπεδα, μέσω πινακίδων, αυτές δε θα μπορούν να βρίσκονται στα χαμηλά διαζώματα, ώστε να μη φαίνονται στις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Τέλος, οι υπεύθυνοι των γηπέδων θα μπορούν να πραγματοποιούν συμφωνίες με στοιχηματικές εταιρείες και να κατασκευάζουν lounge στοιχήματος εντός των εγκαταστάσεων. Σε αυτά, όμως, οι επισκέπτες απλά θα ενημερώνονται για αποδόσεις και υπηρεσίες και δε θα μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα.

 

Τελευταίο στο τρένο των χορηγιών το NFL

Το NFL, πάντως, ήταν η διοργάνωση που αντιστάθηκε περισσότερο στις στοιχηματικές χορηγίες, αφού είναι η μόνη κορυφαία αθλητική διοργάνωση των ΗΠΑ που δεν έχει ανακοινώσει κάποιον επίσημο συνεργάτη από τον τομέα του στοιχήματος. Αν και διαθέτει επίσημο συνεργάτη καζίνο (Caesars Entertainment) και fantasy sports (DraftKings), δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε ανάλογη συνεργασία με κάποια νόμιμη εταιρεία στοιχήματος στις ΗΠΑ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.