Χορηγός της Basket League o Stoiximan

Ο Stoiximan είναι, όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία που θα καλύψει το μεγάλο χορηγικό κενό της Α1 κατηγορίας στο ελληνικό μπάσκετ, γνωστής και ως Basket League. Η εταιρεία του στοιχήματος πρότεινε να αναλάβει τη θέση που άφησε “ορφανή” ο ΟΠΑΠ και ψηφίστηκε ως κεντρικός χορηγός της Basket league από τα μέλη της ΕΣΑΚΕ.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan εγκρίθηκε ως ο νέος επίσημος χορηγός της διοργάνωσης, προσφέροντας το ποσό των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Η παρέμβασή του και η πρόθεσή του να υπηρετήσει ως χορηγός θα προσφέρουν νέες ευκαιρίες προβολής στην ιστοσελίδα του στοιχήματος, αλλά θα βγάλει ταυτόχρονα και από τη δύσκολη θέση τη Basket League, η οποία κινδύνευε να ξεκινήσει χωρίς κεντρικό χορηγό και τα οικονομικά οφέλη που φέρνει μαζί του.

 

O Stoiximan είναι από τις νέες εταιρίες στοιχημάτων στο χώρο του στοιχήματος, όσο αναφορά στην Ελλάδα οι κοινωνικές του δράσεις αλλά και οι χορηγίες του είναι πάρα πολλές.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη