Αναζητείται στοιχηματικός χορηγός για τη Formula 1

H πρόσφατη συνεργασία της Formula 1 με τη Sportradar, την εταιρεία που έχει αναλάβει την κάλυψη και τη διανομή αθλητικών γεγονότων στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, άνοιξε το δρόμο για την πρώτη συνεργασία του κορυφαίου αθλήματος μηχανοκίνητων αγώνων με κάποια εταιρεία στοιχήματος. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι, μάλιστα, ήδη αναζητείται ο πρώτος επίσημος χορηγός της Formula 1 από τη βιομηχανία του στοιχήματος.

Οι υπεύθυνοι της Formula 1 και της Sportradar, άλλωστε, έχουν ήδη ξεκινήσει τη δημιουργία των πρώτων πακέτων προνομίων των χορηγών, τα οποία αποτελούνται από την πλήρη κάλυψη εικόνων, δεδομένων και στατιστικών από τη διοργάνωση.

 

Έτοιμη για την πρώτη στοιχηματική χορηγία η Formula 1

Τα πακέτα που έχουν δημιουργήσει για τους στοιχηματικούς χορηγούς οι υπεύθυνοι της Formula 1 περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αξιοποίησης του πλήρους πακέτου στατιστικών και εικόνων, καθώς και την προβολή της στοιχηματικής εταιρείας, στις διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται στις πίστες, στις τηλεοπτικές μεταδόσεις, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Παράλληλα, οι χορηγοί της Formula 1 θα μπορούν να αξιοποιήσουν την προνομιακή κάλυψη που θα έχουν στη διάθεσή τους, προκειμένου να προσφέρουν μια σειρά από νέες στοιχηματικές αγορές στο live στοίχημα. Και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, τα παραπάνω προνόμια θα μπορούν να απολαύσουν μόνο οι χορηγοί, έναντι του ποσού που υπολογίζεται γύρω στα 90 εκατομμύρια ευρώ. 

Προς το παρόν, βέβαια, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει ανακοινώσει αν έχουν ξεκινήσει οι επίσημες συζητήσεις συνεργασίας με κάποια στοιχηματική εταιρεία και δε γνωρίζουμε καν ποιες είναι αυτές που ενδιαφέρονται για την ανάληψη της χορηγίας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η εταιρεία στοιχήματος που θα εξασφαλίσει τη συνεργασία με τη Formula 1 θα αποκτήσει προνομιακή παρουσία σε ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα, αλλά και την κορυφαία κάλυψη που προσφέρει η Sportradar.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.