Νέα χορηγία της εταιρείας στοιχήματος William Hill US προς τους New Jersey Devils

Η εταιρεία στοιχήματος William Hill συνεχίζει την επέκτασή της στην αγορά νόμιμου στοιχήματος των ΗΠΑ και ανακοίνωσε τη συνεργασία της με μία ακόμη αθλητική ομάδα. Πρόκειται για τους New Jersey Devils, οι οποίοι αγωνίζονται στο NHL, το εθνικό πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου των ΗΠΑ. Η νέα συμφωνία, μάλιστα, θα φέρει τη William Hill μέσα στο γήπεδο των Devils, στο Newark Prudential Center, όπου θα μπορεί να εξυπηρετεί τους παίχτες του στοιχήματος που θα παρακολουθούν τους αγώνες χόκεϊ.

Θυμίζουμε ότι η William Hill επεκτείνει με ραγδαίους ρυθμούς τη δράση της στην αγορά των ΗΠΑ, από τη στιγμή που αποφασίστηκε η απελευθέρωση του στοιχήματος σε όσες εταιρείες το επιθυμούν. Η χορηγία προς τους New Jersey Devils, άλλωστε, αποτελεί τη δεύτερη που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι, μετά αυτή προς τους Las Vegas Golden Knights, και πάλι στο NHL.

 

Η συμφωνία της William Hill με τους New Jersey Devils

Η συμφωνία που πέτυχε με την ομάδα χόκεϊ του New Jersey θα φέρει τη William Hill μέσα στο γήπεδο της ομάδας. Ωστόσο, η πολιτική του NHL δεν είναι (προς το παρόν τουλάχιστον) ιδιαίτερα θετική προς το στοίχημα. Για αυτό το λόγο, το περίπτερο που θα διατηρεί στο γήπεδο η στοιχηματική εταιρεία δε θα δέχεται στοιχήματα από τους παίχτες. Αντίθετα, σε αυτό θα βρίσκονται εκπρόσωποι της εταιρείας, οι οποίοι θα βοηθούν τους επισκέπτες να κατεβάζουν το app της William Hill και να τοποθετούν τα στοιχήματά τους online. Το New Jersey, άλλωστε, έχει νομιμοποιήσει και το online στοίχημα εντός των συνόρων του.

Παράλληλα, στο εντυπωσιακό περίπτερο θα λειτουργούν και περισσότερες από 20 γιγαντοοθόνες, στις οποίες θα παρουσιάζονται αποσπάσματα και αποτελέσματα των αγώνων του NHL, στιγμιότυπα από τους κορυφαίους αγώνες ανά τον κόσμο, αλλά και αποδόσεις σε πραγματικό χρόνο.

Οι υπεύθυνοι, τέλος, δεν ανακοίνωσαν πότε θα εγκαινιαστεί το νέο αυτό περίπτερο. Ωστόσο, ανακοίνωσαν πως δε θα ανοίγει τις πύλες του αποκλειστικά κατά τη διάρκεια των αγώνων των New Jersey Devils, αλλά και σε άλλες σημαντικές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες κτλ..

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη