Χορηγός της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου η εταιρία στοιχημάτων Betshop

Η εταιρία στοιχημάτων Betshop ανακοίνωσε άλλη μία μεγάλη συνεργασία με το ελληνικό μπάσκετ και πλέον αποτελεί τον χορηγό της ομάδας του Ήφαιστου Λήμνου, που αγωνίζεται στην ελληνική Basket League. Θυμίζουμε ότι η Betshop έχει εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό με το ελληνικό μπάσκετ, αφού υπήρξε χορηγός της Basket League το 2018-2019 (χορηγία την οποία και διέκοψε) και συνεργάζεται και με άλλες ομάδες, όπως η ΑΕΚ αλλά και ο Προμηθέας Πατρών.

Χάρη στη νέα συμφωνία, η Betshop αποτελεί πλέον τον μεγάλο χορηγό και του Ηφαίστου και απολαμβάνει προβολής στους αγώνες και στα social media της ομάδας.

 

Οι δηλώσεις για τη νέα συμφωνία χορηγίας

Η νέα χορηγία της Betshop προς τον Ήφαιστο Λήμνου ανακοινώθηκε πρόσφατα και οι δύο πλευρές προχώρησαν σε δηλώσεις. Αναλυτικότερα, ο Γαβριήλ Χαλεπλής, ιδρυτής της B2B Gaming Services, στην οποία ανήκει η Betshop, δήλωσε: “Για εμάς δεν υπάρχουν ‘μικρές’ και ‘μεγάλες’ ομάδες. Κάνατε αισθητή την παρουσία σας και δώσατε το στίγμα του αγωνιστικού σας ήθους. Το ‘Νίκος Σαμαράς’ ήταν γεμάτο σε κάθε σας παιχνίδι, επενδύετε στο άθλημα και στη Λήμνο, βάζετε πλώρη για μια νέα αγωνιστική περίοδο με πνεύμα νίκης. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των ‘μεγάλων’ Συλλόγων και σας ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες! Η Βetshop δε θα μπορούσε να λείπει από τη νέα ομάδα της Α1 ανδρών. Δε θα μπορούσε να λείπει από δίπλα σας!”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου, Σπύρος Μπούμπουρας, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας του Ηφαίστου Λήμνου με τη Betshop. Οι υψηλοί στόχοι και οι κοινές αξίες που έχουμε θα βοηθήσουν, ώστε αυτή η συνεργασία να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Με αγάπη για το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα, θέλουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα, με στόχο πάντα να είναι ικανοποιημένος ο κόσμος της Λήμνου και του Βορείου Αιγαίου που είναι μαζί μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι. Στην πρώτη παρουσία του Ηφαίστου στη Betshop Basket League, η Λήμνος αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τον μπασκετικό χάρτη της χώρας και η ομάδα μας κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα του φίλαθλου κοινού της Ελλάδας, με το ήθος και την αγωνιστικότητά της. Οι φιλοδοξίες μας, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε και είναι ιδιαίτερα σημαντικό πως σε αυτή τη διαδρομή θα πορευτούμε με έναν δυνατό σύμμαχο, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.