Ολοκληρώθηκε ένα ακόμη Spetsathlon με τη χορηγία της εταιρίας στοιχήματος Interwetten

Για μια ακόμη χρονιά, η μεγαλύτερη διοργάνωση τριάθλου της Ελλάδας, το Spetsathlon, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και προσέφερε μοναδικές στιγμές σε συμμετέχοντες και θεατές. Ανάμεσα στους χορηγούς της επιτυχημένης διοργάνωσης βρέθηκε για μια ακόμη φορά και η εταιρία στοιχήματος Interwetten, η οποία, μάλιστα, συμμετείχε με τη δική της ομάδα αθλητών.

Επρόκειτο για την έκτη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσης του Spetsathlon, το οποίο έλαβε χώρα στις Σπέτσες, από τις 11 έως τις 13 Μαΐου. Στα αγωνίσματα πήραν μέρος περισσότεροι από 1.000 συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο, ενώ δεν έλειψαν και τα αγωνιστικά highlights, αλλά και φιλανθρωπικές δράσεις.

 

Με χορηγία και συμμετοχή της Interwetten

Η στοιχηματική εταιρία Interwetten ήταν και φέτος χορηγός του Spetsathlon, ενώ συμμετείχε και στα αθλήματα με τη δική της ομάδα. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, μάλιστα, οι επιτυχίες της ομάδας Interwetten ήταν αρκετές, στα αθλήματα της κολύμβησης και της σκυταλοδρομίας μεταξύ άλλων.

Αναλυτικότερα, στη νέα διαδρομή των 3.000 μ. κολύμβησης ο Νίκος Σημαντήρας της ομάδας Interwetten-Swimmingclub τερμάτισε στη δεύτερη θέση, ενώ την ίδια θέση κατέκτησε και στην κολύμβηση με wet suit ο Γιώργος Καραθανάσης. Αντίστοιχα, στην σκυταλοδρομία, η ομάδα της Interwetten, με μέλη τους Γιώργο Καραθανάση, Ιωάννη Μαριόλα και Αναστάσιο Ψαρογιάννη, κατέκτησε την πρώτη θέση. Τέλος, η ομάδα της σκυταλοδρομίας (Νίκος Σημαντήρας, Γιώργος Πατελάς και Μιχάλης Λουκέρης) τερμάτισε πρώτη στην κατηγορία endurance. 

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.