Στους χορηγούς της Superleague η στοιχηματική εταιρία Interwetten

Η στοιχηματική εταιρία Interwetten αποφάσισε να εμπλακεί ακόμη περισσότερο με τον ελληνικό αθλητισμό και πρόσφατα ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία χορηγίας που πέτυχε. Η νέα συμφωνία προσθέτει την Interwetten στην ομάδα των χορηγών της ελληνικής Superleague στο ποδόσφαιρο και η εταιρία στοιχήματος θα έχει περίοπτη θέση στα ελληνικά γήπεδα, για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Τη συμφωνία χορηγίας της Interwetten προς την Superleague επικύρωσε με απόφασή του και το διοικητικό συμβούλιο της Superleague, στις 13 Σεπτεμβρίου.

 

Η συμφωνία χορηγίας της Interwetten προς τη Superleague

Η Interwetten προστίθεται, χάρη στη νέα συμφωνία, στην ομάδα των χορηγών της ελληνικής Superleague. Συνολικά, η Superleague έχει 8 χορηγούς και όλοι τους εμφανίζονται στις διαφημιστικές πινακίδες των γηπέδων των ομάδων του πρωταθλήματος. Σε αυτές τις διαφημιστικές πινακίδες θα εμφανίζεται και το λογότυπο της Interwetten. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δούμε αποκλειστικές προσφορές για τη Superleague από την στοιχηματική εταιρία.

Η συμφωνία των δύο πλευρών, πάντως, κάνει λόγο για χορηγία διάρκειας ενός έτους. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε περισσότερα για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, προκειμένου να προβλέψουμε αν η συνεργασία θα συνεχιστεί και στην επόμενη σεζόν.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι η Interwetten αποτελεί χορηγό και σε άλλες ελληνικές διοργανώσεις (αλλά μικρότερου εύρους), καθώς και σε ελληνικές ομάδες, όπως ο Αστέρας Τρίπολης.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.