Εταιρεία στοιχημάτων Unibet: Καμπάνια για το υπεύθυνο στοίχημα στη Σουηδία

Η Kindred, ιδιοκτήτρια της εταιρείας στοιχημάτων Unibet, λάνσαρε μια νέα διαφημιστική καμπάνια στη Σουηδία, όπου δραστηριοποιείται νόμιμα από την 1η Ιανουαρίου του 2019, όταν και τέθηκε σε ισχύ ο νέος νόμος περί online στοιχήματος. Η νέα διαφημιστική καμπάνια, όμως, δεν επικεντρώνεται τόσο στις υπηρεσίες στοιχηματισμού που προσφέρει η Unibet, αλλά κυρίως στο υπεύθυνο στοίχημα.

Η ιδιαίτερη προσοχή που δίνει η Kindred στη σουηδική αγορά και στην εικόνα της στη χώρα δεν εκπλήσσει τόσο, αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για την πατρίδα της, στην οποία επιθυμούσε διακαώς να δραστηριοποιηθεί νόμιμα εδώ και πολλά χρόνια.

 

Η νέα καμπάνια της Unibet για το υπεύθυνο στοίχημα

Πρωταγωνιστής στη νέα καμπάνια της Unibet είναι ο σουηδικής καταγωγής τερματοφύλακας της αμερικανικής ομάδας ποδοσφαίρου New York Rangers, Henrik Lundqvist. Ο δημοφιλής στη Σουηδία τερματοφύλακας συμβουλεύει τους παίχτες να στοιχηματίζουν υπεύθυνα και προειδοποιεί για τους κινδύνους που κρύβει ο εθισμός στον τζόγο. Η νέα καμπάνια, μάλιστα, ήδη προβάλλεται στα σουηδικά ΜΜΕ, μέσα από ένα μεγάλος εύρος πλατφορμών.

Η πρωτοβουλία της Unibet, τέλος, έχει σκοπό να βοηθήσει την εταιρεία στοιχήματος να ξεχωρίσει ανάμεσα στον σκληρό ανταγωνισμό της σουηδικής αγοράς. Άλλωστε, οι πρώτοι μήνες λειτουργίας της συνοδεύτηκαν από μικρότερες ή μεγαλύτερες παραβάσεις που δίνουν μια εικόνα ανευθυνότητας σε πολλές εταιρείες στοιχήματος. Για παράδειγμα, υπήρξαν προβλήματα με το πρόγραμμα εθελοντικού αποκλεισμού, αλλά και την απαγόρευση των προσφορών, για τα οποία η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή αναγκάστηκε να στείλει αυστηρές προειδοποιήσεις. Με τη νέα καμπάνια της, λοιπόν, η Unibet τονίζει το κοινωνικό της πρόσωπο και καταφέρνει να ξεχωρίσει ανάμεσα στις ανταγωνίστριές της, ειδικά όσες παραβιάζουν τις διατάξεις του νέου νόμου.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.