Με το βλέμμα στις αμερικανικές ιπποδρομίες η BetFair

Η εταιρία στοιχημάτων BetFair επιμένει στις αμερικανικές ιπποδρομίες και πλησιάζει στο σημείο να ολοκληρώσει συμφωνία ανταλλακτηρίου στοιχημάτων με τον ιππόδρομο Monmouth Park του New Jersey. Η βρετανική εταιρεία είχε στρέψει από νωρίς το βλέμμα της στους ιππόδρομους των ΗΠΑ, ωστόσο, η πρώτη της απόπειρα να εμπλακεί στα στοιχήματα με το δικό της ανταλλακτήριο απέτυχε.

 

Μετά το Hollywood Park, λοιπόν, η BetFair άλλαξε στόχο και, όπως φαίνεται, σύντομα θα δημιουργήσει το πρώτο ανταλλακτήριο στοιχημάτων στις ΗΠΑ. Η συμφωνία αναμένεται να τεθεί σε συμφωνία στα μέσα του 2014, αν και εφόσον εγκριθεί πρώτα από τις αρμόδιες Αρχές.

Η Betfair ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων χάρη στην δυνατότητα που προσφέρει στα μέλη της να στοιχηματίσουν όχι μόνο υπέρ αλλά και κατά μιας αγοράς.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.