Χωρίς τη χορηγία της Unibet ο Μαραθώνιος της Στοκχόλμης

Η Unibet και οι υπεύθυνοι του Μαραθωνίου της Στοκχόλμης προχώρησαν σε συμφωνία χορηγίας (η οποία θα κατέκλυζε τη διαδρομή με διαφημίσεις της εταιρείας του online στοιχήματος), αλλά οι σουηδικές Αρχές έδωσαν πρόωρο τέλος στα σχέδια των δύο πλευρών. Με αιτιολογία το νόμο που απαγορεύει τη διαφημιστική προβολή από ξένες εταιρίες στοιχημάτων , οι υπεύθυνοι απείλησαν με πρόστιμο 220.000 ευρώ τους διοργανωτές, προκειμένου να υποχωρήσουν.

 

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η χορηγία της Unibet ακυρώνεται και ο ετήσιος Μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή και προβολή της.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη