Διαφημιστική καμπάνια με άρωμα Hollywood από την εταιρία στοιχημάτων Coral

Η εταιρία στοιχημάτων Coral στράφηκε στo Hollywood, προκειμένου να δημιουργήσει και να λανσάρει τη νέα της διαφημιστική καμπάνια. Όπως είναι φυσικό, η νέα καμπάνια επικεντρώνεται στο Μουντιάλ της Ρωσίας και σε αυτή συμμετέχει ο Danny McBride, ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός που έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως το Tropic Thunder και το Pineapple Express.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε από το διαφημιστικό πρακτορείο Alpha Century London και είναι η πρώτη που πραγματοποιείται από το συγκεκριμένο για λογαριασμό της στοιχηματικής εταιρίας Coral.

 

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Coral

Ο τίτλος της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Coral είναι “ Sports Rodstein” και σε αυτή πρωταγωνιστεί ο McBride ως Rodstein. Ο κεντρικός χαρακτήρας της καμπάνιας θα προβάλλει τις υπηρεσίες της Coral και θα καταλήγει με το σύνθημα “The smart money’s on Coral”. Επιπλέον, η καμπάνια αυτή θα προβάλλεται σε κάθε διαθέσιμο μέσο, όπως η τηλεόραση, ο Τύπος και το διαδίκτυο.

Ο διευθυντής του τομέα μάρκετινγκ της Coral, Alexis Zamboglou, δήλωσε σχετικά με τη νέα καμπάνια: “Θέλαμε μια καμπάνια που να μας ξεχωρίζει από τις εταιρίες στοιχήματος του ανταγωνισμού. Με την ίδια λογική που δημιουργήσαμε διαφημίσεις για το ημίχρονο του Super Bowl, θέλαμε να στραφούμε προς το τεράστιο κοινό του ποδοσφαίρου, δημιουργώντας μια διαφήμιση που μιλά στην ψυχή των φιλάθλων και αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά τους. Ο στοιχηματισμός και τα τυχερά παιχνίδια προσφέρουν διασκέδαση και ενθουσιασμό και αυτό ακριβώς θέλαμε να δείξουμε στις νέες διαφημίσεις μας. Πιστεύουμε ότι ο Rodstein θα δημιουργήσει μια σύνδεση με τους φιλάθλους. Ο χαρακτήρας αντιπροσωπεύει την ξεκαρδιστική κωμωδία του Danny McBride και δημιουργεί μια αξιομνημόνευτη και αποτελεσματική διαφήμιση”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.