Νέα διαφημιστική καμπάνια για το EURO από την ιστοσελίδα στοιχήματος BetFair

H ιστοσελίδα στοιχήματος BetFair λάνσαρε μια νέα διαφημιστική καμπάνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στα social media της σε ολόκληρο τον κόσμο, με αφορμή την έναρξη του EURO. Η νέα καμπάνια επικεντρώνεται στην κληρονομιά που έχει αφήσει η BetFair στον τομέα του online στοιχήματος, μέσω πρωτοποριακών υπηρεσιών που λάνσαρε πρώτη η ίδια, αλλά και στις βελτιωμένες δυνατότητες που έχουν τα μέλη της κατά τη διάρκεια του EURO.

Η νέα καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται στα αγγλικά ΜΜΕ, ενώ παράλληλα έχει κάνει την εμφάνισή της και στα social media της BetFair σε ολόκληρο τον κόσμο, με το μήνυμα “Because We Are BetFair”.

 

H νέα καμπάνια της BetFair

Πρωταγωνιστής στη νέα καμπάνια της BetFair είναι ένα παγωμένο μαμούθ. Στο διαφημιστικό σποτ, αναφέρονται όλες οι πρωτοποριακές πρωτοβουλίες της BetFair, όπως το πρώτο online ανταλλακτήριο στοιχημάτων, η προσθήκη του cash out, το live στοίχημα και πολλές ακόμα. Παράλληλα, όμως, αναφέρονται και νέες υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια του EURO.

Η σημαντικότερη από αυτές είναι η κατάργηση του “παγώματος” του cash out. Πολλές φορές, όσο οι αποδόσεις αλλάζουν (ανάλογα με το τι συμβαίνει σε έναν αγώνα), το cash out “παγώνει” και δεν είναι διαθέσιμο, έως ότου να υπολογιστούν εκ νέου οι αποδόσεις. Η BetFair, όμως, αποφάσισε να καταργήσει τη συγκεκριμένη ιδιομορφία, δίνοντας στα μέλη της τη δυνατότητα να κάνουν cash out κυριολεκτικά σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Με άλλα λόγια, η BetFair βασίζεται στο παρελθόν, αλλά και στο παρόν, υπενθυμίζοντας όλες τις πρωτοποριακές υπηρεσίες της, οι οποίες της έχουν επιτρέψει να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες στοιχηματικές του κόσμου. Η νέα καμπάνια, μάλιστα, η οποία έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με το διαφημιστικό πρακτορείο Pablo London, ανοίγει ένα νέο δρόμο για τη BetFair, η οποία δε μας έχει συνηθίσει σε τόσο επιθετικές πρακτικές μάρκετινγκ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.