Χορηγός των Detroit Tigers η BetMGM της στοιχηματικής εταιρείας Entain

Η BetMGM, η στοιχηματική εταιρεία που προέκυψε από τη συνεργασία της Entain (ιδιοκτήτρια των Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων) και της MGM Casinos, και που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε μια ακόμα μεγάλη συμφωνία χορηγίας, αυτή τη φορά σε συνεργασία με μια από τις ομάδες του αμερικανικού πρωταθλήματος μπέιζμπολ (ΜLB). Η BetMGM θα αποτελεί τα επόμενα χρόνια επίσημο χορηγό της ομάδας των Detroit Tigers.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα ωφελήσει, όχι μόνο τους Detroit Tigers, αλλά και την BetMGM, η οποία θα αποκτήσει σημαντικές ευκαιρίες προβολής στην αγορά στοιχήματος του Michigan, όπου δραστηριοποιείται νόμιμα.

 

Η νέα χορηγία της BetMGM προς τον αθλητισμό

Η ανακοίνωση της νέας χορηγίας της BetMGM πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση για την χορηγία της στοιχηματικής εταιρείας προς τη γερμανική ομάδα ποδοσφαίρου της Ντόρτμουντ. Η BetMGM αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Ντόρτμουντ στις ΗΠΑ, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει συνεργασίες και με ομάδες της χώρας. Στον κατάλογο αυτών των ομάδων έρχονται να προστεθούν πλέον και οι Detroit Tigers, οι οποίοι επίσης είχαν ανακοινώσει πριν ένα χρόνο μια άλλη συνεργασία χορηγίας, με την εταιρεία στοιχήματος Pointsbet.

Η νέα συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά στον τομέα της χορηγίας και θα φέρει το λογότυπο της BetMGM στο γήπεδο και στους αγώνες των Detroit Tigers. Συγκεκριμένα, η BetMGM θα διαφημίζεται στον πίνακα αποτελεσμάτων του σταδίου Comerica Park των Tigers, αλλά και στα social media της ομάδας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.