Αποδυναμώνεται για χάρη της Unibet η Stan James

Πριν δύο περίπου χρόνια, η σημερινή Kindred (πρώην Unibet) ξεκίνησε τα επεκτατικά της σχέδια, εξαγοράζοντας ανταγωνίστριες εταιρείες στοιχηματισμού. Το 2015, η εταιρεία απέκτησε την Stan James, έναντι 25 εκατομμυρίων, ενώ τους επόμενους μήνες συνέχισε να εξαγοράζει εταιρείες, όπως η 32Red.

Σήμερα, η Kindred έχει κάνει ελάχιστα για να αξιοποιήσει τις εταιρείες που έχει εξαγοράσει – ειδικά για τη Stan James, την οποία αποδυναμώνει για χάρη του brand που αποτελεί τη ναυαρχίδα της: της Unibet. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα στελέχη της Kindred αναφέρουν πως μακροπρόθεσμη στρατηγική τους είναι να μεταφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Stan James στην αντίστοιχη της Unibet.

 

Φτωχότερη η Stan James

Κάτι τέτοιο είναι εμφανές και από την πορεία της Stan James τα τελευταία χρόνια. Η στοιχηματική εταιρεία μαστιζόταν από οικονομικά προβλήματα, μέχρι να εξαγοραστεί από την Kindred. Σε αντίθεση με όσα έχουμε δει σε άλλες τέτοιου είδους εξαγορές, όμως, η Stan James ναι μεν εξυγιάνθηκε, αλλά δεν ανανεώθηκε ούτε ξεκίνησε να προσφέρει κάτι νέο, με τη βοήθεια της Kindred. Αντίθετα, παρέμεινε ίδια και έμεινε πίσω από τις εξελίξεις.

Παράλληλα, η Kindred δε χάνει ευκαιρία να ενισχύσει την Unibet, ακόμη και μεταφέροντας χορηγίες της Stan James προς αυτή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η μεταφορά της χορηγίας της Stan James προς το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham (μια χορηγία που υφίσταται από το 2010) στη Unibet. Η μεταφορά αυτή αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς τη μεταφορά υπηρεσιών και πελατών από τη μία εταιρεία στην άλλη.

 

Ο ρόλος και το μέλλον της Stan James

Ουσιαστικά, η Stan James αποτέλεσε το πάτημα της Kindred για την είσοδό της στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και τώρα οι υπεύθυνοι φροντίζουν να καθιερώσουν τη Unibet στην πιο προσοδοφόρα αγορά στοιχηματισμού της Ευρώπης. Και, όπως είναι φυσικό, αν η Stan James μείνει χωρίς δραστηριότητες, ανταγωνιστικές υπηρεσίες και μέλη, θα κλείσει την στοιχηματική ιστοσελίδα της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.