"Πρέπει να πουλήσει η Βwin", λέει η Numis

H Numis Securities,μια από τις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές εταιρείες του Λονδίνου, συμβουλεύει τη στοιχηματική εταιρία  bwin.party να επαληθεύσει τις φήμες που τη θέλουν να πουλάει μέρος της επιχείρησής της και να προσπαθήσει με αυτόν τον τρόπο να αυξήσει την αξία της στο χρηματιστήριο. Θυμίζουμε πως πριν μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε μια φήμη που ήθελε τη bwin.party να πουλάει κομμάτι της, αλλά οι υπεύθυνοι έσπευσαν να διαψεύσουν κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο.

 

Η Numis, όμως, συμβουλεύει πως με μια τέτοια κίνηση η Bwin θα ξεφορτωθεί τα κομμάτια που εμποδίζουν την ανάπτυξή της και πρότεινε, μάλιστα, ποια να πουλήσει: τις ιστοσελίδες της σε χώρες όπως η Ιταλία, η Γαλλία και η Ισπανία, την ιστοσελίδα του bingo και τη θυγατρική Kalixa, η οποία ειδικεύεται στις διαδικασίες πληρωμών.

Η Bwin ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων με μεγάλη γκάμα αθλημάτων πάνω από 30 και πάρα πολλά παιχνίδια.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.