Ενισχύεται η παρουσία της εταιρείας στοιχημάτων William Hill στα αγγλικά γήπεδα

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill έχει έντονη παρουσία μέσω χορηγιών και άλλων συμφωνιών στα αγγλικά γήπεδα ποδοσφαίρου και η νέα της συμφωνία θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο αυτή την παρουσία. Συγκεκριμένα, η στοιχηματική εταιρεία αποκτά πλέον πρόσβαση σε έξι ακόμη στάδια ποδοσφαίρου, μέσω μιας νέας συμφωνίας με την BD Stadia.

Η BD Stadia ανήκει στην BD Sport και αποτελεί την διαχειρίστρια εταιρεία στοιχηματικών  υπηρεσιών σε στάδια ποδοσφαίρου στο Ηνωμένο Βασίλειο και η συμφωνία της με τη William Hill σημαίνει ότι η στοιχηματική εταιρεία θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε έξι από αυτά.

 

Η νέα συμφωνία της William Hill

Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας, η William Hill αποκτά πρόσβαση σε έξι επιπλέον στάδια ποδοσφαίρου της Αγγλίας: σε αυτά των Χάντερσφιλντ και Στόουκ της Premier League, σε αυτά των Μπόλτον, Πρέστον και Κουίνς Παρκ Ρέιντερς του Championship και σε αυτό της Μπράντφορντ Σίτι της League 1. Χάρη στη συμφωνία, η William Hill θα μπορεί να προσφέρει τις στοιχηματικές της υπηρεσίες σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα στα παραπάνω στάδια, ενώ θα διατηρεί και προσωπικό, το οποίο θα μοιράζει το κουπόνι της ημέρας.

Η στοιχηματική εταιρεία θα προσθέσει σύντομα τα παραπάνω στάδια στη λίστα αυτών που έχει ήδη παρουσία. Πρόκειται για αυτά των Έβερτον,Τσέλσι και Τότεναμ.

 

“Είμαστε χαρούμενοι για την επέκταση”

Ο Kristian Welch, διευθυντής μάρκετινγκ της William Hill, δήλωσε για τη νέα συμφωνία: “Η BD Sport κάνει εξαιρετική δουλειά στο να διαχειρίζεται τα δικαιώματα της στοιχηματικής συμφωνίας μας με τις Τσέλσι, Έβερτον και Τότεναμ και είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να επεκτείνουμε τη σχέση μας και με τις καινούργιες ομάδες”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.