Χορηγός του Irish Grand National η Boylesports

H εταιρία στοιχήματος Boylesports θα είναι ο μεγάλος χορηγός των ιπποδρομιών Irish Grand National στο Fairyhouse, το οποίο διοργανώνεται τη Δευτέρα του Πάσχα. Το φεστιβάλ ιπποδρομιών διοργανώνεται φέτος στις 21 Απριλίου και θα προσφέρει το μεγάλο βραβείο των 250.000 ευρώ.  Πρόκειται για μια εξαιρετικά δημοφιλή διοργάνωση, η οποία συγκεντρώνει χιλιάδες θεατών και αποτελεί θεσμό για την Ιρλανδία, αλλά και τις ιπποδρομίες γενικότερα και η Boylesports θα κερδίσει μεγάλη προβολή από το γεγονός.

H Boylesports είναι ιρλανδικής καταγωγής και είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που δείχνουν  την προτίμησή τους σε αθλήματα που είναι πιο διαδεδομένα στην χώρα τους στην συγκεκριμένη περίπτωση ιπποδομίες και ποδόσφαιρο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Boylesports και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.