Χορηγός της αυστριακής Bundesliga η Tipico

H γερμανική στοιχηματική εταιρία Tipico θα είναι ο χορηγός της Österreichische Fußball-Bundesliga (ÖFB), της πρώτης κατηγορίας του αυστριακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, από την ερχόμενη σεζόν. Η ιστοσελίδα στοιχήματος συμφώνησε με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης και θα αναλάβει τη χορηγία από τη σεζόν 2014-2015 και για τα επόμενα τρία χρόνια. Μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, χορηγός της διοργάνωσης παραμένει η επίσης στοιχηματική εταιρεία (και ανταγωνιστής της Tipico) tipp3, με την οποία η συμφωνία λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Οι δύο πλευρές, τέλος, δεσμεύθηκαν να ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους επόμενους μήνες.

Αν υπάρχει ένας λόγος που η Tipico ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες αυτός είναι οι υψηλές αποδόσεις της στο στοίχημα στα 20 αθλήματα που καλύπτει.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Tipico και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Tipico ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.