Παρουσίαση της χορηγίας της εταιρίας στοιχήματος Interwetten προς τη Superleague

Πριν μερικές εβδομάδες, η εταιρία στοιχήματος Interwetten ανακοίνωσε πως θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό της ελληνικής Superleague για τη σεζόν 2019-2020 και η νέα χορηγία παρουσιάστηκε επίσημα την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, μίλησαν οι Μηνάς Λυσάνδρου, πρόεδρος της Superleague, και Dominik Beier, διευθύνων σύμβουλος της Interwetten.

 

Οι δηλώσεις των δύο πλευρών

Ο πρόεδρος της Superleague είπε, μεταξύ άλλων, για τη νέα συνεργασία: “Είμαστε σήμερα ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που καλωσορίζουμε στην οικογένεια των χορηγών της Super League την Interwetten, μια ιδιωτική εταιρία που δραστηριοποιείται διεθνώς και, αφού αξιολόγησε τα οφέλη της συνεργασίας μας, αποφάσισε να επενδύσει στη Super League και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το νέο σύστημα διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, η αυξημένη ανταγωνιστικότητα, η διαδραστική επικοινωνία με τους φιλάθλους μέσω της νέας ιστοσελίδας, των social media και του επίσημου παιχνιδιού fantasy league, καθώς και η σημαντική αύξηση των εισιτηρίων και των φιλάθλων στα γήπεδα, δημιούργησαν ένα ελκυστικό κλίμα για τους χορηγούς. Η χορηγική συνεργασία με την Interwetten είναι ένα βήμα στη στρατηγική που έχουμε χαράξει όλοι μαζί, να προσελκύσουμε στη Super League χορηγούς οι οποίοι δεν είχαν επενδύσει μέχρι σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για άλλες εταιρίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν χορηγικά στη Super League”.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Interwetten ανέφερε: “Η Interwetten είναι πολύ περήφανη που συνδέει χορηγικά το όνομά της με τη Super League, ειδικά από τη στιγμή που το ελληνικό ποδόσφαιρο γιορτάζει την επέτειο των 60 χρόνων της Α’ Εθνικής, καθώς και η Interwetten το 2020 θα γιορτάσει τα 30 χρόνια ύπαρξής της. Η συνεργασία μας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την εξέλιξη της Interwetten και στην Ελλάδα και σε αυτό το πλαίσιο αποφασίσαμε να επενδύσουμε χορηγικά στη Super League, όπως αντίστοιχα η Super League αποφάσισε να μας εμπιστευθεί. Η Interwetten συμμετέχει επίσης και σε μια σειρά πρωτοβουλιών κοινωνικού χαρακτήρα στην Ελλάδα και, με αυτό τον τρόπο, δείχνουμε ότι είναι μέρος της ταυτότητας της Interwetten η συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες”.\

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.