Χορηγός της… μισής La Liga η στοιχηματική εταιρία Bet365!

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 ανακοίνωσε μια σειρά από νέες χορηγίες στο ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και πλέον αποτελεί τον χορηγό των μισών ομάδων της La Liga! Οι υπεύθυνοι της εταιρείας αποφάσισαν να ενισχύσουν την παρουσία της σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στον κόσμο και πλέον συνεργάζονται συνολικά με 10 ισπανικές ομάδες ποδοσφαίρου.

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η μόνη χορηγία της Bet365 που αφορά στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η εταιρία στοιχήματος αποτελεί τον επίσημο χορηγό των ζωντανών μεταδόσεων των αγώνων της La Liga που μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports.

 

Οι νέες χορηγίες της Bet365 στη La Liga

Την προηγούμενη Τετάρτη, η Bet365 ανακοίνωσε ταυτόχρονα όλες τις νέες χορηγίες της προς τις ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Πρόκειται για χορηγίες στις Εσπανιόλ, Βιγιαρεάλ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ρεάλ Μπέτις, Χετάφε, ΣΝ Ουέσκα, Θέκτα Βίγκο, Ράγιο Βαγιεκάνο, Ρεάλ Βαγιαδολίδ και ΣΝ Εϊμπάρ.

Οι νέες αυτές χορηγίες θα διαρκέσουν έως το 2020 και θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη προβολής της Bet365 στην ισπανική αγορά. Η στοιχηματική εταιρία, άλλωστε, θα συνεργάζεται με τις ομάδες στον τομέα των προωθήσεων μέσω social media, ενώ το λογότυπό της θα εμφανίζεται στα γήπεδα και στις φανέλες των ποδοσφαιριστών.

 

Στο στόχαστρο των στοιχηματικών εταιρειών η La Liga

Η Bet365, μάλιστα, δεν είναι η μόνη εταιρία στοιχήματος που δίνει τεράστια βάση στο πρόγραμμα χορηγιών της στο ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ανταγωνίστριες εταιρίες έχουν ανακοινώσει με τη σειρά τους σημαντικές χορηγίες προς ομάδες της La Liga. Για παράδειγμα, η Betway είναι χορηγός των Ντεπορτίβο Αλαβές, Λεγανές και Λεβάντε, ενώ η Bwin χορηγός των Βαλένθια, Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το ισπανικό πρωτάθλημα, άλλωστε, θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο και οι αγώνες του μονοπωλούν το ενδιαφέρον φιλάθλων από κάθε γωνιά της γης.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.