Νέες χορηγίες για την εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η William Hill ανακοίνωσε δύο νέες συμφωνίες χορηγίας προς τον αθλητισμό τις τελευταίες ημέρες και μπαίνει ακόμη πιο δυναμικά στη νέα σεζόν, καθώς θα βλέπει σε ακόμη περισσότερα μέρη το λογότυπο και το όνομά της. Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχημάτων ανακοίνωσε τη χορηγία της προς την ομάδα ποδοσφαίρου των Las Vegas Lights, αλλά και την επέκταση της υπάρχουσας χορηγίας της προς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Professional Darts Corporation (PDC).

Οι δύο χορηγίες θα ωφελήσουν σε μεγάλο βαθμό τη William Hill, αφού ειδικά η πρώτη αποτελεί την πρώτη της στις ΗΠΑ, από την ημέρα που απελευθερώθηκε το στοίχημα.

 

Νέα χορηγία προς τους Las Vegas Lights

Η κατάργηση του νόμου PASPA στις ΗΠΑ δεν απελευθέρωσε μόνο το στοίχημα, αλλά και το πρόγραμμα χορηγιών προς τον αθλητισμό από τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα. Μία από αυτές τις εταιρίες είναι και η William Hill, η οποία ανακοίνωσε τη χορηγία της προς την ομάδα ποδοσφαίρου των Las Vegas Lights. Μέσω της νέας χορηγίας, η William Hill θα κερδίσει μεγαλύτερη προβολή στα γήπεδα ποδοσφαίρου, αλλά και στις τηλεοπτικές οθόνες των ΗΠΑ.

Παράλληλα, κερδισμένοι θα βγουν και οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας. Η προσφορά που συνοδεύει τη συμφωνία χορηγίας θα χαρίζει ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο σε όσους ανοίγουν λογαριασμό στη William Hill με τον ειδικό κωδικό LIGHTS, κάθε φορά που η ομάδα εξασφαλίζει μια νίκη.

 

Επέκταση της χορηγίας προς την PDC

Παράλληλα, η εταιρία στοιχήματος William Hill ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη χορηγία της προς την PDC (Professional Darts Corporation) και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα βελάκια. Η εταιρεία στοιχημάτων αποτελεί χορηγό της διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια και η χορηγία της θα επεκταθεί έως το 2022.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.