Γεγονός η πρώτη στοιχηματική χορηγία στο NBA!

Για πρώτη φορά και μετά από δεκαετίες απαγόρευσης του στοιχήματος, το NBA προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με μια εταιρεία που προσφέρει στοίχημα! Η κατάργηση του νόμου PASPA δεν επέτρεψε μόνο τη νόμιμη δραστηριοποίηση των εταιρειών στοιχημάτων στις ΗΠΑ, αλλά και τις συνεργασίες ανάμεσα στις διοργανώτριες Αρχές των δημοφιλέστερων στοιχημάτων και στις νόμιμες εταιρείες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κομισάριου του NBA, Adam Silver (ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της κατάργησης του νόμου PASPA), λοιπόν, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο έχει τον πρώτο του συνεργάτη στοιχήματος! Πρόκειται για την εταιρεία MGM, ιδιοκτήτρια επίγειων καζίνο, η οποία προσφέρει πλέον και στοιχηματικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή GVC Holdings (ιδιοκτήτρια των Sportingbet και Ladbrokes Coral, μεταξύ άλλων).

 

H συμφωνία χορηγίας προς το NBA

Η συγκεκριμένη συνεργασία, πάντως, δε θα έχει την κλασική μορφή χορηγίας. Άλλωστε, οι αγώνες του NBA προβάλλονται σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ, αλλά ελάχιστες Πολιτείες έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα. Αυτό σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται και δε θα υπάρχει κάποιου είδους προβολή της MGΜ μέσω του NBA (για παράδειγμα, προβολή της εταιρείας στα γήπεδα και στις τηλεοπτικές μεταδόσεις).

Η MGM, όμως, κερδίζει κάτι εξαιρετικά πολύτιμο για τα 25 εκατομμύρια δολάρια που θα πληρώσει για τη συνεργασία της με το NBA για τα επόμενα τρία χρόνια. Συγκεκριμένα, η MGM θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα λογότυπα του NBA και των ομάδων του, καθώς και να προβάλλει live στατιστικά, αποτελέσματα και δεδομένα. Πρόκειται για ένα προνόμιο που δεν έχει καμία άλλη στοιχηματική εταιρεία στις ΗΠΑ, ούτε καν αυτές που δραστηριοποιούνται νόμιμα εδώ και δεκαετίες στο Las Vegas!

Η MGM, λοιπόν, θα μπορεί να χρησιμοποιεί εικόνες και στατιστικά από τους αγώνες του NBA, είτε στις οθόνες που θα βρίσκονται στα σημεία επίγειου στοιχηματισμού είτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα σχεδιάσει για την τοποθέτηση mobile στοιχημάτων – όταν ψηφιστεί ο σχετικός νόμος στις Πολιτείες που έχουν ήδη νομιμοποιήσει το επίγειο στοίχημα.  

 

Το πρώτο βήμα για τις στοιχηματικές χορηγίες στις ΗΠΑ

Η συγκεκριμένη συμφωνία ανάμεσα στο NBA και την MGM, τέλος, θα αποτελέσει το πρώτο μόνο βήμα στη νέα αγορά στοιχήματος των ΗΠΑ. Άλλωστε, το NBA δεν είναι το μόνο που επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τη νέα αγορά, προκειμένου να εξασφαλίσει έσοδα από το νόμιμο online στοίχημα – την πρόθεσή τους για μια συμφέρουσα συνεργασία έχουν εκφράσει και το NHL και το NFL, μεταξύ άλλων.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.