Χορηγός της Βιτόρια η Betclic

Η Betclic ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την πορτογαλική ομάδα ποδοσφαίρου Βιτόρια, για τη σεζόν 2016-2017. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος θα αποτελέσει για τον επόμενο χρόνο την επίσημη συνεργάτη στοιχήματος της ομάδας και θα ενισχύσει έτσι την παρουσία της στη χώρα.

Η ενίσχυση της παρουσίας της Betclic στην πρόσφατα ρυθμισμένη αγορά στοιχήματος της Πορτογαλίας ήταν ζητούμενο από τον προηγούμενο Μάιο, όταν η ιστοσελίδα απέκτησε για πρώτη φορά την απαραίτητη άδεια νόμιμης δραστηριοποίησης. Η BetClic, μάλιστα, ήταν η πρώτη που απέκτησε την πολυπόθητη άδεια στη νέα αγορά.

Χάρη στη χορηγία της προς τη Βιτόρια, λοιπόν, η BetClic θα αποκτήσει ευκαιρίες προβολής στο χωρητικότητας 10.000 ατόμων Estádio Salvador Venâncio da Costa, το οποίο αποτελεί την έδρα της ομάδας. Η συγκεκριμένη χορηγία, μάλιστα, έχει μεγάλη βαρύτητα για την εταιρεία, καθώς αποτελεί την πρώτη της εξόρμηση εκτός των εδαφών της Γαλλίας.

Η Betclic ιδρύθηκε το 2005 και είναι από τις πιο αναπτυσσσόμενες εταιρίες στοιχημάτων στο διαδίκτυο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betclic και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betclic ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.