Για πρώτη φορά στοιχηματική χορηγία στη Formula 1

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Formula 1, μια στοιχηματική εταιρεία εξασφάλισε τη θέση χορηγού μιας ομάδας. Πρόκειται για την ομάδα Racing Point Force India, η οποία ανακοίνωσε πως η στοιχηματική εταιρεία SportPesa θα είναι χορηγός της για τη σεζόν του 2019.

Η συγκεκριμένη χορηγία ξεκινά μια νέα εποχή για την Formula 1, η οποία στο παρελθόν δεν είχε τέτοιου είδους συνεργασίες. Και πιθανότατα ανοίγει το δρόμο για τη συνεργασία ανάμεσα σε περισσότερες ομάδες και εταιρείες στοιχήματος.

 

Η πρώτη στοιχηματική χορηγία στη Formula 1

Η πρώτη αυτή στοιχηματική χορηγία πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην Racing Point Force India και την SportPesa και αλλάζει το όνομα της ομάδας σε SportPesa Racing Point. Η εταιρεία στοιχήματος θα παραμείνει χορηγός της ομάδας καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν του 2019 και το λογότυπό της θα βρίσκεται σε περίοπτες θέσεις, στα μονοθέσια και στις στολές της ομάδας.

Ο διευθυντής της SportPesa, μάλιστα, δήλωσε ενθουσιασμένος από τη νέα συμφωνία, αφού ανοίγει νέους δρόμους για την εταιρεία, σε μια αγορά που μέχρι πρόσφατα ήταν άγνωστη – και παραμένει άγνωστη για πολλές στοιχηματικές εταιρείες. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, όμως, ανοίγει το δρόμο και για νέες συνεργασίες ανάμεσα σε εταιρείες στοιχημάτων και ομάδες της Formula 1.

H SportPesa, τέλος, αποτελεί μία από τις εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο (και σε άλλες χώρες της Ευρώπης) και έχουν μεγάλη εμπλοκή στον τομέα των αθλητικών χορηγιών. Άλλωστε, η εταιρεία είναι χορηγός της ομάδας ποδοσφαίρου της Έβερτον (από το 2017 έως το 2022), αλλά και σε αγγλικές και ιρλανδικές διοργανώσεις ράγκμπι.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.