Προς πώληση η στοιχηματική ιστοσελίδα της Mybet;

Η εταιρία στοιχήματος Mybet φαίνεται να κοιτάζει προς νέους ορίζοντες και επενδύσεις, αφού, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωσή της, συζητά το ενδεχόμενο να πουλήσει ολόκληρο το ψηφιακό τμήμα της. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα του στοιχήματος, τα online καζίνο της και οι υπόλοιπες ιστοσελίδες παιχνιδιών ενδεχομένως καταλήξουν σε νέα χέρια.

Συγκεκριμένα, αυτό που ανακοίνωσε η Mybet είναι ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με έναν στρατηγικό επενδυτή, προκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο πώλησης των online υπηρεσιών της. Η ανακοίνωση δεν αναφέρει ούτε το όνομα του επενδυτή, αλλά ούτε και το ποσό που επιθυμούν να εξασφαλίσουν οι υπεύθυνοι από την πώληση των ιστοσελίδων της Mybet. Το μόνο που αναφέρεται είναι ότι το ποσό θα είναι μονοψήφιος αριθμός εκατομμυρίων και πως, στην περίπτωση που θα πουληθούν, οι ιστοσελίδες της θα διατηρήσουν το όνομα Mybet.com.

 

Τι σημαίνει για τη Mybet η πώληση των ιστοσελίδων της;

Η εταιρία στοιχημάτων Mybet δεν έχει αναφέρει πληροφορίες για τα μελλοντικά της σχέδια, ειδικά στην περίπτωση που τελικά πουλήσει τις ιστοσελίδες της σε κάποιον τρίτο. Πιθανότατα να ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί στον τομέα B2B ή να επιθυμεί να ρίξει το βάρος της στο δίκτυο επίγειου στοιχήματος που διατηρεί ανά την Ευρώπη. Άλλωστε, οι υπεύθυνοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι τα πρακτορεία της θα παραμείνουν στην εταιρία.

Ήδη, πάντως, όλα τα ενδεχόμενα παρέμεναν ανοιχτά από τον περασμένο Μάρτιο, όταν η ηγεσία της εταιρίας είχε ανακοινώσει την έναρξη μιας σειράς αξιολογήσεων των δράσεων της Mybet, προκειμένου να εξεταστούν οι μελλοντικές της δυνατότητες και επιλογές.

Παράλληλα, πριν μερικούς μήνες, η Mybet είχε ανακοινώσει και το ενδεχόμενο να μοιραστεί τις διαδικτυακές της δραστηριότητες με ενδιαφερόμενους επενδυτές, διατηρώντας το 51%. Ωστόσο, όπως δείχνει η νέα ενημέρωση, τα σχέδια αυτά αντικαταστάθηκαν από νέα.

Τέλος, οι ιστοσελίδες της στοιχηματικής εταιρίας Mybet αποτελούν τα τελευταία χρόνια μια όχι και τόσο κερδοφόρα επιχείρηση. Πριν μερικά χρόνια, η απώλεια μελών ήταν μεγάλη. Αν και περιορίστηκε, όμως, χάρη στη νέα και υπερσύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού, φαίνεται πως οι ιστοσελίδες της Mybet εξακολουθούν να μην έχουν την επιθυμητή απόδοση.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη