Χορηγός της Liverpool η BetFair

Η BetFair προχώρησε σε συμφωνία με μια από τις πλέον δημοφιλείς ομάδες της αγγλικής Premier League: τη Liverpool, της οποίας η εταιρεία online στοιχήματος είναι πλέον επίσημος συνεργάτης, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ιρλανδία, τη Δανία, τη Βουλγαρία και την Ιταλία.

 

Χάρη στη νέα συμφωνία, η BetFair αποκτά νέες ευκαιρίες προβολής, εκμεταλλευόμενη όχι μόνο το γήπεδο της Liverpool, αλλά και τα ψηφιακά της κανάλια επικοινωνίας με τους οπαδούς της, όπως το Facebook, το Twitter και άλλα social media. Μέσω αυτών, άλλωστε, η εταιρεία του online στοιχήματος θα ανακοινώνει αποκλειστικές προσφορές για τους φίλους της Liverpool που ανοίγουν λογαριασμό σε αυτή.

 

H BetFair ιδρύθηκε το 1999 και θεωρείται από τις πιο διάσημες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη