Χορηγός της Χάντερσφιλντ η στοιχηματική εταιρία Paddy Power

H στοιχηματική εταιρία Paddy Power άλλαξε γνώμη για τις χορηγίες προς τις αγγλικές ομάδες ποδοσφαίρου και πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την ομάδα της Χάντερσφιλντ, η οποία αγωνίζεται στο αγγλικό Championship. H νέα χορηγία της εταιρίας στοιχήματος έχει ισχύ ενός έτους, με την επιλογή ανανέωσης μετά τη λήξη της σεζόν 2019-2020.

Η ανακοίνωση της χορηγίας αποτέλεσε μια μικρή έκπληξη για όσους θυμούνται παλιότερες δηλώσεις των υπευθύνων της Paddy Power, αφού η εταιρία απέφευγε τις χορηγίες προς τις αγγλικές ομάδες ποδοσφαίρου, καθώς δεν τις θεωρούσε μακροπρόθεσμα συμφέρουσες.

 

Η νέα χορηγία της Paddy Power

Η νέα συμφωνία καθιστά την Paddy Power μεγάλη χορηγό της Χάντερσφιλντ για την επόμενη σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα αγωνίζονται με το λογότυπο της Paddy Power στις φανέλες τους, ενώ η εταιρεία στοιχήματος θα έχει διαφημιστική προβολή και στο γήπεδο. Τέλος, γνωρίζοντας την Paddy Power, δεν αποκλείεται να δούμε και μια σειρά από αποκλειστικές προσφορές και διαγωνισμούς για τους φιλάθλους της Χάντερσφιλντ.

Παρά την άρνηση του παρελθόντος να αποτελέσει χορηγό σε αγγλικές ομάδες ποδοσφαίρου, πάντως, η Paddy Power δήλωσε ότι η νέα χορηγία της είναι η πιο συμφέρουσα συμφωνία που έχει πετύχει εκτός της Premier League. Παράλληλα, η διευθύντρια του τομέα μάρκετινγκ της εταιρείας στοιχήματος, Michelle Spillane, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την χορηγία μας προς τη Χάντερσφιλντ. Πρόκειται για μια ομάδα που πρωτίστως δίνει βάση στους οπαδούς της και γνωρίζει τι σημαίνει στήριξη του ποδοσφαίρου. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η νέα χορηγία θα ενισχύσει το… γάβγισμα και το δάγκωμα των ‘τεριέ’ στη νέα σεζόν”.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη