Ενδιαφέρεται για το αυστραλιανό τμήμα της William Hill η Bet365;

Οι επόμενοι μήνες ενδεχομένως φέρουν μεγάλες ανακατατάξεις στην αγορά online στοιχήματος της Αυστραλίας, όχι μόνο εξαιτίας των αλλαγών (και των αυστηρών περιορισμών) που ετοιμάζουν οι νομοθέτες, αλλά και λόγω των κινήσεων που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν πολλές στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα σε αυτή.

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι η εταιρεία στοιχημάτων William Hill άφησε να διαρρεύσουν οι προοπτικές της για πώληση του αυστραλιανού τμήματος. Και ήδη οι υποψήφιοι αγοραστές είναι πολλοί, με τη Bet365 να προστίθεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στη λίστα.

 

Τα σχέδια της William Hill για την Αυστραλία

Η William Hill δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην αγορά στοιχήματος της Αυστραλίας, έχοντας δημιουργήσει ένα αυτόνομο αυστραλιανό τμήμα στη χώρα. Η αυστραλιανή William Hill είναι κερδοφόρα (για το 2017, οι υπεύθυνοι αναμένουν αύξηση των εσόδων κατά 11%), αλλά οι υπεύθυνοι είναι ανήσυχοι για τις νομοθετικές αλλαγές που ετοιμάζονται. Σε περίπτωση, μάλιστα, που κρίνουν ότι η αγορά θα αποκτήσει αφιλόξενο χαρακτήρα, δε θα διστάσουν να πουλήσουν το αυστραλιανό τμήμα της εταιρείας στοιχημάτων.

 

Οι υποψήφιοι αγοραστές

Ήδη, μάλιστα, έχουν ακουστεί τα ονόματα ανταγωνιστικών στοιχηματικών εταιρειών που ενδεχομένως ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το αυστραλιανό τμήμα της William Hill. Η νεότερη (και εντυπωσιακότερη) προσθήκη σε αυτή τη λίστα είναι το όνομα της Bet365. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Australian, η Bet365 εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει προσφορά για την απόκτηση της επιχείρησης της William Hill στην Αυστραλία.

Αν το παραπάνω αληθεύει, η Bet365 θα πρέπει να ανταγωνιστεί άλλες μεγάλες εταιρείες με νόμιμη παρουσία στην αγορά της Αυστραλίας, όπως οι Ladbrokes Coral και Paddy Power BetFair.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.