Χορηγός του Πρωταθλήματος Σνούκερ η Coral

H στοιχηματική εταιρία Coral είναι ο νέος χορηγός του Βρτεανικού Πρωταθλήματος Σνούκερ, το οποίο διεξάγεται από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου στο York Barbican. Η εταιρεία του online στοιχήματος προχώρησε σε συμφωνία με τους διοργανωτές, αντικαθιστώντας της έως τώρα χορηγό του πρωταθλήματος και ανταγωνίστριά της, William Hill.

 

Το πρωτάθλημα ήδη μετονομάστηκε σε Coral UK Championship, προσφέροντας νέες ευκαιρίες προβολής στην Coral, καθώς πρόκειται για μια εξαιρετικά δημοφιλή διοργάνωση, η οποία μεταδίδεται τηλεοπτικά σε περισσότερες από 77 χώρες. Η εταιρεία, άλλωστε, δεν είναι πρωτάρα στη χορηγία του Βρετανικού Πρωταθλήματος Σνούκερ, καθώς αποτελούσε χορηγό του και στο παρελθόν, κατά την περίοδο 1978-1985.

Η Coral ανήκει στις στοιχηματικές εταιρίες με μεγάλη γκάμα αθλημάτων αφού προσφέρει στοιχήματα σε πάνω από 20 αθλήματα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.