Χορηγός του SwimmingClub Experience 2019 η στοιχηματική εταιρία Interwetten

Η στοιχηματική εταιρία Interwetten ενισχύει το προφίλ των χορηγιών της προς τις ελληνικές αθλητικές διοργανώσεις και ανακοίνωσε μια νέα χορηγία, αυτή τη φορά προς το SwimmingClub Experience 2019, την ετήσια κολυμβητική διοργάνωση που θα πραγματοποιεί φέτος την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση πραγματοποιείται φέτος με την χορηγία της Interwetten, στην παραλία Akanthus στο Καλαμάκι, και σε αυτή θα συμμετάσχουν εκατοντάδες κολυμβητές, σε διαφορετικούς αγώνες.

 

Τι είναι το SwimmingClub Experience 2019;

Το συγκεκριμένο κολυμβητικό event αποτελεί συνδιοργάνωση του Akanthus, της Ακτής του Ήλιου και του Κολυμβητικού  Συλλόγου Επιλέκτων (SwimmingClub.gr). Θα διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου και θα αποτελείται από τρεις διαφορετικές διαδρομές: 1.000, 3.000 και 5.000 μέτρων. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας 300 μέτρων, με τη συμμετοχή παιδιών 8-12 ετών.

Ανάμεσα στους χορηγούς της διοργάνωσης, τέλος, συγκαταλέγεται και η Interwetten. Η στοιχηματική εταιρία, που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα, έχει έντονη δράση στον τομέα της χορηγίας τέτοιων διοργανώσεων και το SwimmingClub Experience 2019 έρχεται να προστεθεί σε αυτές, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.