Και επίσημα Betshop Basket League το όνομα της πρώτης κατηγορίας μπάσκετ στην Ελλάδα

H Betshop και ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσαν και επίσημα τη συνεργασία τους, η οποία καθιστά την στοιχηματική εταιρία χορηγό της Basket League για τα επόμενα χρόνια! Οι φήμες για τη χορηγία της Betshop και τις συζητήσεις που πραγματοποιούσε με τον ΕΣΑΚΕ ακούγονταν εδώ και μερικές εβδομάδες και, όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και την ανακοίνωσαν επίσημα.

Η Betshop και ο ΕΣΑΚΕ, μάλιστα, προγραμμάτισαν την επίσημη παρουσίαση της χορηγίας σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την 1η Οκτωβρίου στο Athens Metropolitan Expo, παράλληλα με την παρουσίαση της έναρξης της σεζόν της Basket League.

Υπενθυμίζουμε ότι η Betshop παίρνει ως μέγας χορηγός της Basket League τη θέση του Stoiximan, ο οποίος αποτελούσε χορηγό του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ έως πέρσι.

 

“Μια σημαντική επένδυση στο ελληνικό μπάσκετ”

Για τη νέα χορηγία προς τη Basket League μίλησε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, ο οποίος ανέφερε τα εξής: “Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD και το www.betshop.gr στην οικογένεια του μπάσκετ. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε εξαιρετική συνεργασία με μια εταιρεία που βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό και η οποία κάνει μια σημαντική επένδυση στο ελληνικό μπάσκετ. Μαζί βάζουμε μεγάλους στόχους: να αναβαθμίσουμε και να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο το Πρωτάθλημα μας και να το αγκαλιάσουν πιο μαζικά και στενά οι Έλληνες φίλαθλοι”.

Δηλώσεις πραγματοποίησε και ο ιδρυτής της B2B Gaming Services, ιδιοκτήτριας της Betshop, Γαβριήλ Χαλεπλής: Με τον ΕΣΑΚΕ μας ενώνουν περισσότερα από μια συναντίληψη. Πρεσβεύουμε από κοινού κάτι μεγαλύτερο από τον πρωταθλητισμό. Επενδύουμε σε αξίες που ενώνουν τους Έλληνες”.
 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.