Νέα καμπάνια υπεύθυνου στοιχηματισμού στις ΗΠΑ λάνσαρε η εταιρεία στοιχήματος William Hill

H εταιρεία στοιχήματος William Hill ανακοίνωσε μια σειρά από νέες πρωτοβουλίες στον τομέα του υπεύθυνου στοιχηματισμού, με αφορμή το μήνα υπεύθυνου στοιχηματισμού που γιορτάζεται τον Μάρτιο στις ΗΠΑ. Η νέα καμπάνια της William Hill έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει περισσότερο τους παίχτες του στοιχήματος και να τους ενημερώσει πιο αποτελεσματικά για τους κινδύνους που κρύβουν τα τυχερά παιχνίδια και θα διαρκέσει έως το τέλος του Μαρτίου.

Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η William Hill κατά τη διάρκεια της καμπάνιας αφορούν κατά κύριο λόγο στην ενημέρωση των παιχτών, σχετικά με τα οφέλη του υπεύθυνου στοιχηματισμού, ενώ έχουν προγραμματιστεί παράλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα για όλους τους υπαλλήλους της, προκειμένου να είναι σε θέση να ενημερώνουν καλύτερα τους παίχτες.

 

Οι πρωτοβουλίες της William Hill για το μήνα υπεύθυνου στοιχηματισμού

Η William Hill ξεκίνησε τις πρωτοβουλίες της για το μήνα υπεύθυνου στοιχηματισμού με τη δημιουργία ειδικών εργαλείων, που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους υπαλλήλους να προωθήσουν αποτελεσματικότερα τη φιλοσοφία του υπεύθυνου στοιχηματισμού. Παράλληλα, θα εμφανίζονται μηνύματα υπεύθυνου στοιχηματισμού σε όλες τις εγκαταστάσεις των πρακτορείων της William Hill ανά τις ΗΠΑ, καθώς και στα ψηφιακά μέσα της (ιστοσελίδες, apps και social media).

Οι παραπάνω πρωτοβουλίες έκαναν την αρχή για την καμπάνια της William Hill, αλλά δεν είναι οι μόνες. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας συνεργάστηκαν με τους αρμόδιους των Πολιτειών του New Jersey και του Mississippi, προκειμένου να δημιουργήσουν μια σειρά από μηνύματα κοινωνικού περιεχομένου. Σε αυτά τα μηνύματα, που προβάλλονται στα ΜΜΕ, αλλά και σε υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες, υπάρχουν προειδοποιήσεις για τους κινδύνους του εθισμού στον τζόγο και μηνύματα για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.