Τέλος στην χορηγία της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes προς την FA

H Ladbrokes είχε ανακοινώσει από την προηγούμενη σεζόν μια νέα χορηγία προς την FA (English Football Association), διάρκειας τεσσάρων ετών. Πριν καν ολοκληρωθεί ένας χρόνος, όμως, η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές λύθηκε.

Αυτό σημαίνει ότι η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes δε θα αποτελεί πια τον επίσημο χορηγό της FA. Ο λόγος της λύσης της συμφωνίας, μάλιστα, σημαίνει ότι δεν πρόκειται να την αντικαταστήσει κάποια άλλη στοιχηματική εταιρία.

 

Οι λόγοι της διακοπής της συμφωνίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που πραγματοποιήθηκε, η λύση της συμφωνίας χορηγίας της ιστοσελίδας στοιχημάτων Ladbrokes προς την FA λύθηκε, μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε η δεύτερη από διάφορους φορείς. Αναλυτικότερα, η FA δέχθηκε έντονη κριτική τις τελευταίες ημέρες, επειδή τιμωρούσε (σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά σκληρά) παίχτες των αγγλικών διοργανώσεων, εξαιτίας παραπτωμάτων που αφορούσαν σε στοιχηματισμό, αλλά η ίδια συνέχιζε να συνεργάζεται με στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Ladbrokes. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, το κόστος της συμφωνίας ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η FA, πάντως, έχει δείξει το πιο αυστηρό της πρόσωπο σε παίχτες ποδοσφαίρου που έχει αποδειχθεί ότι στοιχημάτιζαν στο ποδόσφαιρο, όπως ο πρώην παίχτης των Μάντσεστερ Σίτι και Μπέρνλι, Joey Barton, ο οποίος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 18 μηνών από τα γήπεδα. Ο ίδιος ο Barton είχε καταγγείλει την υποκριτική συμπεριφορά της FA, η οποία παράλληλα συνεργαζόταν με στοιχηματικές εταιρίες.

 

Η δήλωση της FA

Σε χθεσινή δήλωσή της, η FA ανέφερε: “Στη συνέλευση του ΔΣ του Μαΐου, αποφασίστηκε πως η FA θα διέκοπτε όλες τις συμφωνίες χορηγίας που πραγματοποιήθηκαν με εταιρίες στοιχηματισμού, αρχής γενομένης από τη σεζόν 2016-2017. Η απόφαση πάρθηκε μετά από μια τρίμηνη εξέταση της προσέγγισης της FA, η οποία δέχεται χορηγίες από εταιρίες στοιχήματος, ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση του στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχουμε αποφασίσει από κοινού με τη Ladbrokes πως η τρέχουσα συνεργασία μας θα τερματιστεί από τον Ιούνιο του 2017”.

Η FA, τέλος, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με εταιρίες στοιχήματος, αλλά αποκλειστικά στην ανταλλαγή στοιχείων που θα μπορέσει να προστατέψει το άθλημα από τον παράνομο στοιχηματισμό.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη