Χορηγός του πρωταθλητή Ευρώπης στο kickboxing η στοιχηματική εταιρία Betshop

Η ανανέωση φαίνεται πως δε σταματά στην στοιχηματική εταιρία Betshop. Λίγες ημέρες μετά την ανανέωση στην ιστοσελίδα της και στον τομέα των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία στοιχήματος στα μέλη της, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν μία νέα πρωτοβουλία, αυτή τη φορά στον τομέα των χορηγιών.

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος, η Betshop αποτελεί πλέον τον χορηγό του Γιάννη Φεζουλάι, πρωταθλητή Ευρώπης στο kickboxing! Η νέα χορηγία έχει ξεκινήσει και, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Betshop, θα αποτελέσει μόνο την αρχή!

 

Ποιος είναι ο Γιάννης Φεζουλάι “Brutal”;

Ο Γιάννη Φεζουλάι έχει κατακτήσει 3 πανελλήνια και ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο kickboxing, ενώ έχει εξασφαλίσει και 10 ακόμη τίτλους σε κορυφαίες διοργανώσεις και έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013. Αυτό που έχει, όμως, σημασία για τη Betshop (όπως αναφέρει και στη σχετική ανακοίνωση) είναι ότι πρόκειται για έναν πρωταθλητή με ήθος, τιμή και αξίες, ο οποίος δεν επαναπαύεται στην επιτυχία, αλλά θεωρεί υποχρέωσή του να πιέσει περισσότερο τον εαυτό του για να γίνει ακόμη καλύτερος. Πρόκειται για αξίες που συμμερίζεται η εταιρία στοιχήματος Betshop.

 

Η νέα χορηγία στο kickboxing

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Betshop, τέλος, η χορηγία αφορά στο επερχόμενο Battle που θα διεξαχθεί στις 29 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο του Τάε Κβον Ντο. Πρόκειται, όμως, για μια χορηγία που δεν πρόκειται να αποτελέσει μεμονωμένο περιστατικό, καθώς η Betshop σκοπεύει να επεκταθεί ακόμη περισσότερο στον συγκεκριμένο τομέα και να ενισχύσει εκείνους που μοιράζονται τις αξίες της και στοχεύουν στην κορυφή.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.