Επίσκεψη του Stoiximan και του Αστέρα στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan και ο Αστέρας Τρίπολης επισκέφτηκαν το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς τους, μοιράζοντας δώρα στα παιδιά και δίνοντάς τους την ευκαιρία να ντυθούν στα χρώματα της ομάδας της Τρίπολης.

 

Αναλυτικότερα, μετά από πρωτοβουλία του Stoiximan, ο οποίος αποτελεί χορηγό του Αστέρα Τρίπολης, εκπρόσωποι των δύο πλευρών επισκέφτηκαν το Ίδρυμα, ξεναγήθηκαν στους χώρους του, παρακολούθησαν την πρόβα της χριστουγεννιάτικης γιορτής και έπαιξαν ποδόσφαιρο με τα παιδιά. Στο Σικιαρίδειο βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Ζησόπουλος και Απόστολος Γιάννου, ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ, Γιάννης Ντάλλας, το μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan, Γιάννης Σπανουδάκης, και ο υπεύθυνος χορηγιών της εταιρείας, Κώστας Γαλανόπουλος.

 

Οι επισκέπτες έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό και τα παιδιά του Ιδρύματος έδειξαν με τη σειρά τους τις ικανότητές τους στο ποδόσφαιρο. Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα αποτελεί κέντρο κατάρτισης νέων 14 μέχρι 21 ετών, με νοητική υστέρηση, επιχορηγείται από το Ελληνικό Δημόσιο και έχει ορισμένα έσοδα από ασφαλιστικά ταμεία και από δωρεές.

Για άλλη μια φορά ο Stoiximan ο οποίος ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα μας δείχνει την ευαισθησία του δίνοντας χάρα σε ανθρώπους που όλοι μας θα έπρεπε να στηρίζουμε.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.