Συνεργασία ανάμεσα σε Sportsbet και Richmond Tigers

Το αυστραλιανό παράρτημα της στοιχηματικής εταιρίας Sportsbet προχώρησε σε συνεργασία με την ομάδα του ράγκμπι Richmond Tigers. Η συγκεκριμένη συνεργασία καθιστά τη Sportsbet επίσημο συνεργάτη του στοιχήματος της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

 

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους των Richmond Tigers, η Sportsbet έχει αποδείξει την αξιοπιστία της και το σεβασμό που δείχνει προς του παίχτες και τους συνεργάτες της, οπότε η συγκεκριμένη συνεργασία ήταν σχεδόν αυτονόητη. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, μάλιστα, προχώρησε και στην ανακοίνωση ενός μπόνους για τους Αυστραλούς fans της ομάδας, οι οποίοι μπορούν να κερδίσουν μια φανέλα των Tigers, τοποθετώντας ένα στοίχημα αξίας 50 δολαρίων.

Η Sportsbet μπορεί να είναι αυστραλιανής καταγωγής και να δίνει περρισσότερη σημασία στα αγαπημένα αθλήματα των αυστραλών αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων την ξεπερνούν γιατί η ποικιλία της σε αθλήματα, στοιχήματα και παιχνίδια είναι τεράστια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportsbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.