Παραμένει χορηγός του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ η Sportingbet

Η Sportingbet και ο Ερασιτέχνης (Α.Σ.) ΠΑΟΚ ανανέωσαν τη συμφωνία χορηγίας και θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Μετά το κλείσιμο και την ανακοίνωση της συμφωνίας, η εταιρεία του online στοιχήματος παραμένει μέγας χορηγός των ομάδων βόλεϊ ανδρών και χάντμπολ ανδρών και γυναικών και το λογότυπό της θα εμφανίζεται στις φανέλες των αθλητών. Παράλληλα, η Sportingbet παραμένει και φέτος χρυσός χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Για τη συμφωνία μίλησε ο εκπρόσωπος της Sportingbet, Γιάννης Καποδίστριας: «Είναι στρατηγικής σημασίας για την Sportingbet τόσο η ανάληψη νέων σημαντικών χορηγιών όσο και η συνέχιση επιτυχημένων συνεργασιών. Θεωρούμε ότι, επενδύοντας σε ιστορικές ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ, και σε αθλήματα με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης, όπως το βόλεϊ και το χάντμπολ, βοηθάμε ουσιαστικά στη συνολική ανάπτυξη του αθλητισμού στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε σταθερά και δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση, με πρωτοβουλίες που φέρνουν προστιθέμενη αξία στις ομάδες, τους παίκτες και την κοινωνία συνολικά».

 

Ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, συμπλήρωσε με τη σειρά του: «Στα 87 χρόνια ιστορίας του, ο ΠΑΟΚ παραμένει ένας από τους λίγους συλλόγους με παρουσία στα περισσότερα αθλήματα. Η χορηγία της Sportingbet μας δίνει ικανοποίηση, αλλά και την απαραίτητη ώθηση να πετύχουμε σημαντικές διακρίσεις στις φετινές εμφανίσεις των ομάδων μας. Ευχαριστούμε την Sportingbet για τη στήριξη της και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλα μας τα παιχνίδια».

H Sportingbet είναι μία από τις πιο γνωστές αλλά και αξιόπιστες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.