Χορηγός της Κλαμπ Μπρυζ η εταιρεία στοιχημάτων Unibet

Η εταιρεία στοιχημάτων Unibet συνεχίζει να ανακοινώνει εντυπωσιακές χορηγίες μέσα στο καλοκαίρι (ακόμη εκκρεμεί η πρόταση μαμούθ που έκανε στην Ομοσπονδία Σκακιού της Νορβηγίας) και επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι θα αποτελέσει το νέο χορηγό της βελγικής ομάδας ποδοσφαίρου Κλαμπ Μπρυζ. Η Unibet συνεργάστηκε και πέρσι με τη βελγική ομάδα, αλλά από φέτος θα αποτελεί μεγάλο χορηγό της και το λογότυπό της θα εμφανίζεται στις φανέλες των ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, μάλιστα, η συγκεκριμένη συμφωνία χορηγία είναι η μεγαλύτερη που έχει εξασφαλίσει ποτέ η Κλαμπ Μπρυζ!

 

Οι λεπτομέρειες της χορηγίας της Unibet

Η Unibet ανακοίνωσε ότι θα αποτελεί μεγάλη χορηγό της Κλαμπ Μπρυζ για τη σεζόν 2019-2020 και πως το λογότυπό της θα εμφανίζεται στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της. Το ποσό της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκε, ωστόσο, λέγεται πως πρόκειται για το μεγαλύτερο που έχει εισπράξει ποτέ η Κλαμπ Μπρυζ από τέτοιου είδους χορηγίες.

Φυσικά, η νέα συνεργασία σημαίνει ότι οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν και σε μια σειρά από πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την στοιχηματική εμπειρία των μελών της Unibet, από αποκλειστικές προσφορές έως σχετικές εκδηλώσεις.

 

“Βασικός παράγοντας το fair play

O επικεφαλής του τμήματος χορηγιών της Unibet, Timothy Mastelinck, δήλωσε για τη νέα χορηγία: “Η Unibet είναι εξαιρετικά περήφανη που αποτελεί τη νέα χορηγό της Κλαμπ Μπρυζ. Όπως η ομάδα, έτσι κι εμείς είμαστε ηγέτες στον τομέα μας, μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και οδηγούμαστε από πάθος για τον αθλητισμό. Το fair play δεν είναι μόνο ένα από τα βασικότερα θεμέλια του σύγχρονου ποδοσφαίρου, αλλά και ένας βασικός παράγοντας για την Unibet. Άλλωστε, θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια τίμια, ξεκάθαρη και ασφαλή εμπειρία παιχνιδιού και να είμαστε σίγουροι ότι κατανοούν τη στοιχηματική συμπεριφορά τους, ώστε να παίζουν υπεύθυνα. Χάρη στη συνεργασία μας με την Κλαμπ Μπρυζ, μπορούμε να τονίσουμε ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο μήνυμα”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.