Καμπάνια #MagicOfBarca από τη στοιχηματική εταιρεία BetFair

Η BetFair επίσημος συνεργάτης στοιχήματος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπαρτσελόνα, προχώρησε στο λανσάρισμα μιας νέας καμπάνιας στα social media, με το hashtag #MagicOfBarca. Η συγκεκριμένη καμπάνια φέρνει μαζί τους παίχτες της ποδοσφαιρικής ομάδας και τον Άγγλο ταχυδακτυλουργό του δρόμου Dynamo, σε μια σειρά σύντομων βίντεο.

Τα εν λόγω βίντεο παρουσιάζουν τον ταχυδακτυλουργό να πραγματοποιεί οπτικά τρικ για τους παίχτες της Μπαρτσελόνα και έχουν ήδη λανσαριστεί στα social media της στοιχηματικής εταιρείας BetFair.

 

Μαγική… συνεργασία

Η BetFair αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι του 2016 και έχει προβεί στο λανσάρισμα διάφορων καμπανιών ενημέρωσης και διαφήμισης. Η συγκεκριμένη, όμως, βασίζεται στις… μαγικές ικανότητες των παιχτών της Μπαρτσελόνα και στο μοναδικό θέαμα που προσφέρει ο ταχυδακτυλουργός Dynamo. Η συγκεκριμένη καμπάνια έχει ήδη λανσαριστεί στα social media της BetFair, σε Twitter, Facebook και YouTube.

 

“Ενισχύονται οι σχέσεις μας”

Ταυτόχρονα με το λανσάρισμα της νέας καμπάνιας, ο Paul Gambrill, διευθυντής μάρκετινγκ της BetFair, δήλωσε: “Η συνεργασία μας με τη Μπαρτσελόνα ξεκίνησε στην αρχή της σεζόν και συνεργαζόμαστε με την ομάδα, για να προωθήσουμε την καμπάνια #MagicOfBarça. Το ότι καταφέραμε να φέρουμε κοντά δύο τόσο διάσημα ονόματα, όπως η Μπαρτσελόνα και ο Dynamo, ενισχύει τη συνεργασία μας με την ομάδα και τη σχέση μας με τους οπαδούς της, προσφέροντάς τους πραγματικά μοναδικές και μαγικές εμπειρίες”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.