Μέγας Χορηγός της Τσέλσι η BetVictor

Η BetVictor προχώρησε σε συμφωνία χορηγίας με την Τσέλσι. Η εταιρεία του online στοιχήματος, λοιπόν, αποτελεί πλέον τον μέγα χορηγό του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου της αγγλικής Premier League, αποκτώντας νέες ευκαιρίες προβολής στους εντός έδρας αγώνες της.

 

Οι δύο πλευρές, βέβαια, δεν προχώρησαν σε ανακοίνωση των λεπτομερειών της συμφωνίας, επομένως δε γνωρίζουμε ούτε τη διάρκεια της ισχύος της ούτε τα οικονομικά μεγέθη που τη συνοδεύουν. Γνωρίζουμε, όμως, πως στο στάδιο της Τσέλσι θα προστεθούν σε πρώτη φάση διαφημιστικά μηνύματα που αφορούν στη BetVictor και πως οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν σε online καμπάνιες, στα social media και στο διαδίκτυο γενικότερα.

 

Η BetVictor, βέβαια, δε σκοπεύει να μείνει σε αυτά και έχει ήδη ξεκινήσει καμπάνιες και δράσεις που συνοδεύουν τη νέα συμφωνία. Τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αποκλειστικές προσφορές και νέες στοιχηματικές αγορές στους αγώνες της Τσέλσι για την επόμενη σεζόν της Premier League και τις υπόλοιπες διοργανώσεις, στις οποίες θα συμμετάσχει. Ήδη, μάλιστα, οι παίχτες που θα επισκεφτούν την ιστοσελίδα της BetVictor θα δουν μια νέα στοιχηματική αγορά που αφορά στην ομάδα που χορηγεί. Αναλυτικότερα, μπορούν να στοιχηματίσουν (με απόδοση 4.00) στο ότι η Τσέλσι θα κατακτήσει τουλάχιστον ένα από τα τρόπαια που θα διεκδικήσει στις αγγλικές και διεθνείς διοργανώσεις, στις οποίες θα συμμετέχει κατά τη σεζόν 2015-2016.

 

Η χορηγία της BetVictor προς την Τσέλσι, λοιπόν, βρίσκει κερδισμένους και τους παίχτες, πέρα από τις δύο πλευρές της συμφωνίας. Όσον αφορά στην τελευταία, τέλος, ο διευθυντής της Τσέλσι, Christian Purslow, δήλωσε: «Είμαστε κατενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη BetVictor στην οικογένεια της Τσέλσι και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως στον χώρο των online στοιχηματικών εταιριών. Η BetVictor είναι ηγέτης της αγοράς και είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί της ομάδας θα επωφεληθούν από αυτή τη συμφωνία τον επόμενο χρόνο».



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.