Χορηγός του Serifos Sunset Race 2018 η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Η εταιρία στοιχημάτων Interwetten, γνωστή και για τις πολλές ευκαιρίες χορηγίας ελληνικών αθλητικών διοργανώσεων που δεν αφήνει ανεκμετάλλευτες, ανακοίνωσε μία ακόμη συμφωνία χορηγίας, αυτή τη φορά προς τον αγώνα δρόμου Serifos Sunset Race 2018. Η στοιχηματική εταιρία ανακοίνωσε πως θα αποτελεί τον χορηγό της φετινής διοργάνωσης, η οποία διεξάγεται στις 22-23 Σεπτεμβρίου στη Σέριφο.

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη χορηγία τέτοιους είδους που έχει αναλάβει η Interwetten στη χώρα μας. Η εταιρία στοιχήματος δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελλάδα εδώ και μερικά χρόνια και έχει αναλάβει το ρόλο του χορηγού και σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις, όπως το Spetses Marathon, στο οποίο μάλιστα συμμετέχει κάθε χρόνο με δική της ομάδα!

 

Η συμφωνία χορηγίας του Serifos Sunset Race 2018

Το Serifos Sunset Race 2018 έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα των Κυκλάδων και η Interwetten δεν έχασε την ευκαιρία να στηρίξει τους διοργανωτές και να ενισχύσει την προβολή του ονόματός της. Η νέα χορηγία ισχύει αρχικά για τη φετινή διοργάνωση του Serifos Sunset Race και οι δύο πλευρές δεν έχουν αναφέρει τίποτε για ενδεχόμενη ανανέωση της συμφωνίας – τουλάχιστον όχι προς το παρόν.

Να σας θυμίσουμε πως η Interwetten αποτελεί επίσης μεγάλο χορηγό του Spetsathlon συμμετέχοντας μάλιστα με δική της ομάδα στα αγωνίσματα.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη