Φιλανθρωπικό στοίχημα από την Paddy Power

Η εταιρία στοιχήματος Paddy Power μας έχει συνηθίσει στο να πραγματοποιεί ακόμη και τις φιλανθρωπίες της με παράδοξους και πρωτότυπους τρόπους και η νέα της πρωτοβουλία υπόσχεται να χαρίσει τουλάχιστον 2.000 λίρες σε έναν κοινωφελή οργανισμό.

 

Ωστόσο, η φιλανθρωπία αυτή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί αμέσως. Αναλυτικότερα, η Paddy Power προσέγγισε τον συνονόματό της, Paddy Pimblett, αθλητή του ΜΜΑ από το Λίβερπουλ, και του προσέφερε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα νέο στοίχημα. Το στοίχημα αυτό προβλέπει πως ο Pimblett θα αγωνιστεί ενάντια στον Conor McGregor και θα τον κερδίσει, έως το 2020.

 

Στην περίπτωση, λοιπόν, που η πρόβλεψη αυτή επαληθευθεί, η Paddy Power θα δωρίσει τα κέρδη στον φιλανθρωπικό οργανισμό Fight For Autism – τα κέρδη αυτά θα προέλθουν από την απόδοση 5.00 – κοινώς, μπορούν να αγγίξουν τις 10.000 λίρες!

 

H Paddy Power είναι η πιο επιτυχημένη εταιρία στον τόπο καταγωγής της την Ιρλανδία και μέχρι πρόσφατα άνηκε και στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας καθώς αποσύρθηκε πρόσφατα από την ελληνική αγορά.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.