Χορηγός ιπποδρομίας στην Αγγλία η 888

Η 888 προχώρησε σε συμφωνία χορηγίας με τον ιππόδρομο Sandown Park Race Course, η οποία καθιστά την εταιρεία του online στοιχήματος μέγα χορηγό της ιπποδρομίας Grade 1 Tingle Creek Chase. Η συγκεκριμένη ιπποδρομία διεξάγεται στις 6 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του British National Hunt, και προσφέρει έπαθλο 150.000 λιρών Αγγλίας στο μεγάλο νικητή.

 

Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία προβολής για την 888, η οποία θα δει το λογότυπό της στον ιππόδρομο, κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικά δημοφιλούς κούρσας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, οι υπεύθυνοι να προχωρήσουν και σε ειδικές προσφορές, για όσους στοιχηματίσουν online στις ιπποδρομίες εκείνης της ημέρας.

Η 888 είναι μία από τις  μεγαλύτερες και πιο δημοφιλής εταιρίες στοιχημάτων σε όλο τον κόσμο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.