Επεκτείνει τις χορηγίες στον ιππόδρομο η Titanbet

Η στοιχηματική εταιρία Titanbet επέκτεινε το πρόγραμμα χορηγιών της στις βρετανικές ιπποδρομίες, προχωρώντας σε ακόμη μία. Πρόκειται για την ιπποδρομία National Hunt, η οποία διεξήχθη πριν μερικές ημέρες στον ιππόδρομο του Kempton Park, με την υποστήριξη της Titanbet.

 

Η συγκεκριμένη ιπποδρομία ήταν το τέταρτο γεγονός που χορήγησε η Titanbet για λογαριασμό του Kempton Park, αποκτώντας η ίδια νέες ευκαιρίες προβολής και προσφέροντας παράλληλα στους επισκέπτες ευκαιρίες να εκμεταλλευτούν ειδικές προσφορές και μπόνους, εφόσον άνοιγαν λογαριασμό στην ιστοσελίδα της.

Μόλις τον προηγούμενο μήνα η ιστοσελίδα υπέγραψε την πρώτη της συμφωνία χορηγίας με το ιπποδρόμιο με το Kempton Park.

Η Titanbet θεωρείται από τις νέες εταιρίες στοιχημάτων στο χώρο του στοιχήματος καθώς ιδρύθηκε το 2010.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Titanbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Titanbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.