Βοηθά στην ανεύρεση εργασίας η στοιχηματική εταιρεία William Hill

Η William Hill είναι γνωστή, όχι μόνο για τις συνεργασίες της και τις χορηγίες της προς τις ομάδες της αγγλικής Premier League, αλλά και για τις πρωτοβουλίες που παίρνει στους τομείς των φιλανθρωπιών και της ενεργούς ανάμειξης στις τοπικές κοινωνίας. Το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στον τομέα αυτό άνοιξε πριν μερικές ημέρες, με μια νέα συμφωνία ανάμεσα στη στοιχηματική εταιρεία και στην ομάδα της Τότεναμ.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία William Hill ανακοίνωσε την υποστήριξη του προγράμματος Elevator Programme, το οποίο έχει εγκαθιδρύσει η Τότεναμ, με σκοπό να βρίσκει εργασία σε νέους άνεργους.

 

Θέσεις εργασίας μέσω του Elevator Programme

To συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ξεκινήσει από το Foundation της Τότεναμ και σκοπός του είναι να βρίσκει εργασία σε νέους 18-24 ετών από το προάστιο Haringey του Λονδίνου. Το πρόγραμμα αναλαμβάνει να τους εκπαιδεύσει, να τους προσφέρει την ευκαιρία προϋπηρεσίας και να τους εξασφαλίσει μία σταθερή θέση εργασίας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ενισχύει την προσφορά της Τότεναμ στον τομέα εργασίας της περιοχής, καθώς συνδυάζεται και με το χτίσιμο του νέου σταδίου της στην πόλη, το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει 3.500 νέες θέσεις εργασίας.

Σε αυτό ακριβώς το πρόγραμμα αναμένεται να συνεισφέρει η William Hill, ως ο νέος συνεργάτης στοιχήματος για την πρωτοβουλία της Τότεναμ.

 

H συμμετοχή της William Hill

Η στοιχηματική εταιρεία έχει ήδη συνεισφέρει χρηματικά στη διεξαγωγή του Elevator Programme, καθώς εξασφάλισε το ποσό των 100.000 λιρών για τη χρηματοδότησή του. Τα κεντρικά γραφεία της William Hill, άλλωστε, βρίσκονται πολύ κοντά στην έδρα της ομάδας και οι υπεύθυνοι φροντίζουν να ενισχύσουν την τοπική κοινωνία.

Ο Bill South, τέλος, διευθυντής του τομέα ασφαλείας και κοινωνικών σχέσεων της William Hill, ανέφερε σχετικά με τη νέα πρωτοβουλία: “Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Elevator Programme της Τότεναμ, ένα πρόγραμμα που συνεχίζει τη δέσμευση της εταιρείας μας για την παροχή γνώσεων και ευκαιριών εργασίας σε άτομα των τοπικών κοινοτήτων”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.