Νέα χορηγία της Interwetten σε αγώνες σκι

H εταιρία στοιχημάτων Interwetten συνεχίζει σταθερά το πρόγραμμα χορηγιών της προς αθλήματα κάθε είδους και, σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωσή της, θα αποτελέσει τον επίσημο μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης Hahnenkamm στο αγωνιστικό σκι.

 

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη της σεζόν του World Cup στο σκι και διεξάγεται στις 17-22 Ιανουαρίου. Τους αγώνες αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 100.000 θεατές, αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο. Η παρουσία της Interwetten, μάλιστα, δε θα εξαντληθεί στην εμφάνισή του λογότυπού της στις διαφημιστικές πινακίδες που θα κοσμούν της εγκαταστάσεις του Hahnenkamm – η εταιρεία θα διοργανώνει και events, ενώ παράλληλα θα ανακοινώνει και αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος.

 

Ο Werner Becher, εκπρόσωπος του ΔΣ της Interwetten, δήλωσε, τέλος, σχετικά με τη χορηγία: “Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με έναν τόσο σημαντικό θεσμό όπως το Hahnenkamm. Μέσω αυτής της χορηγίας, συνεχίζουμε την στρατηγική στήριξης των πιο δημοφιλών διοργανώσεων και συνεργασίας με τους καλύτερους. Έχουμε μια δυνατή συνεργασία ετών με τη διοργανώτρια WWP και η προβολή μας στο δημοφιλές άθλημα του σκι θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο”.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.