Συνεργασία ανάμεσα σε William Hill και Aston Villa

Η Aston Villa ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με τη William Hill ,η οποία φέρνει την εταιρεία του online στοιχήματος στη θέση του επίσημου συνεργάτη του στοιχήματος, στην Αγγλία και την Ιρλανδία. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη συμφωνία, σε μια σειρά παρόμοιων συνεργασιών της William Hill με ομάδες της Premier League, όπως η Southampton.

 

Χάρη και σε αυτή τη νέα συμφωνία, λοιπόν, η William Hill αποκτά νέες διόδους προβολής στην Premier League - και, επομένως, σε ολόκληρο τον κόσμο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ευνοηθούν και τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος, χάρη σε ειδικές προσφορές που ενδεχομένως ανακοινώσουν οι υπεύθυνοι.

H William Hill είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν και παιχνίδια στα μέλη της όπως καζίνο,πόκερ,μονόπολη και πολλά άλλα.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.