Νέα χορηγία της Coral στο σνούκερ

Η εταιρία στοιχημάτων Coral επεκτείνει το πρόγραμμα χορηγιών της, αναζητώντας συνεχώς νέες ευκαιρίες συνεργασίας και προβολής σε διαφορετικά αθλήματα. Και η νέα της συμφωνία της παρέχει άνοιγμα στο σνούκερ. Πρόκειται για μια συμφωνία χορηγίας ανάμεσα στην Coral και στους διοργανωτές του τουρνουά Shoot-Out.

 

Το Shoot-Out διεξάγεται στις 12-14 Φεβρουαρίου στην Αγγλία και σε αυτό συμμετέχουν 64 παίχτες, οι οποίοι αγωνίζονται σε νοκ-άουτ παιχνίδια. Φέτος, λοιπόν, το δημοφιλές τουρνουά θα ονομάζεται Coral Shoot-Out, χάρη στη χορηγία της εταιρείας του στοιχήματος.

 

Ο επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της Coral, Nicola McGeady, δήλωσε για τη νέα συνεργασία: “Το σνούκερ έχει εξελιχθεί και εκσυγχρονιστεί τα τελευταία χρόνια και το Shoot-Out έχει γίνει ένα από τα πιο συναρπαστικά γεγονότα στο ημερολόγιο, από την έναρξή του το 2011. Μαζί, το Shoot-Out και η Coral δημιουργούν ένα ταιριαστό ζευγάρι”.

 

Αντίστοιχα, ο Miles Pearce, εμπορικός διευθυντής της διοργανώτριας Αρχής, World Snooker, συμπλήρωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε την Coral ως χορηγό του Shoot-Out για πρώτη φορά. Η εταιρία έχει σπονσοράρει στο παρελθόν το Πρωτάθλημα Αγγλίας, οπότε γνωρίζει καλά τις τρομερές ευκαιρίες προβολής που μπορεί να παρέχει το σνούκερ”.

Η Coral είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στοιχημάτων,στην Ελλάδα δεν διαθέτει την απαραίτητη νόμιμη άδεια λειτουργίας ώστε να δέχεται πελάτες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.