Ο Mika Häkkinen στο πλευρό της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet

Η Kindred, ιδιοκτήτρια εταιρεία της Unibet, προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με έναν από τους κορυφαίους πιλότους της Formula 1, προκειμένου να ενισχύσει την καμπάνια υπεύθυνου στοιχηματισμού που έχει λανσάρει. Στην καμπάνια θα συμμετέχει πλέον και ο Mika Häkkinen, ο οποίος θα προτρέπει τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet να “διατηρούν τον έλεγχο”.

Η συγκεκριμένη συνεργασία δεν είναι η πρώτη που έχει πραγματοποιήσει η Unibet με τον Mika Häkkinen. Οι δύο πλευρές έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και ο κορυφαίος πιλότος έχει συμμετάσχει σε προηγούμενες διαφημιστικές καμπάνιες της ιστοσελίδας. Αυτή, όμως, είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στη συγκεκριμένη καμπάνια, η οποία ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες και ενισχύει το κοινωνικό προφίλ της Unibet.

 

Η νέα συνεργασία της Unibet με τον Häkkinen

Η Kindred έχει ξεκινήσει μια μεγάλη καμπάνια υπεύθυνου στοιχηματισμού, στην οποία συμμετέχουν όλες οι ιστοσελίδες που της ανήκουν. Σκοπός αυτής της καμπάνιας είναι να ενισχύσει την ιδέα του υπεύθυνου στοιχηματισμού και η Kindred ενισχύει συνεχώς την παρουσία της στα διεθνή ΜΜΕ.

Το νέο σκέλος αυτής της καμπάνιας βασίζεται στον Mika Häkkinen και περιλαμβάνει ένα ειδικό βίντεο, στο οποίο ο κορυφαίος πιλότος μιλά για μια από τις πιο ένδοξες στιγμές της καριέρας του: τη διάσημη προσπέραση του Michael Schumacher στο Belgian Grand Prix του 2000. Στο βίντεο, ο Häkkinen μιλά για το πόση σημασία έχει το να διατηρείς τον έλεγχο σε οτιδήποτε κάνεις και καταλήγει στο ότι και οι παίχτες θα πρέπει να έχουν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού τους. Με άλλα λόγια, δε θα πρέπει να παρασύρονται και να στοιχηματίζουν πάντα με υπευθυνότητα και πειθαρχία.

Το βίντεο, τέλος, είναι διαθέσιμο στα social media της Unibet και της Kindred, καθώς και σε εκατοντάδες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.