Τρεις νέες χορηγίες για τον Stoiximan

Ο Stoiximan ανακοίνωσε τρεις νέες χορηγίες του προς ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος που επεκτείνει σημαντικά το δίκτυο χορηγιών της σε διαφορετικά αθλήματα (όπως το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, η ενόργανη γυμναστική, το χάντμπολ και άλλα) αποτελεί πλέον τον μεγάλο χορηγό τριών ομάδων της περιφέρειας: της Βέροιας, του Πανθρακικού και του Πλατανιά.

 

Η συμφωνία χορηγίας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και την προσθήκη του λογότυπου του Stoiximan στις φανέλες των ποδοσφαιριστών των ομάδων και ενισχύει ακόμη περισσότερο την προβολή της εταιρείας του στοιχήματος.

 

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Stoiximan, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την σύναψη της συμφωνίας με τις τρεις ομάδες. Για την Stoiximan έχει μεγάλη σημασία η έμπρακτη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, όμως, και η ενίσχυση της ελληνικής περιφέρειας και των ομάδων της που αποτελούν τον αιμοδότη του ελληνικού αθλητισμού. Η χορηγία μας στις τρεις ομάδες που αποτελούν κόσμημα για τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Κρήτη αντίστοιχα καταδεικνύει και την πρόθεση μας να αναλάβουμε ή να ενισχύσουμε περαιτέρω κοινωνικές δράσεις μας στις περιοχές αυτές στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας.

Με την υπογραφή της συμφωνίας με τις τρεις ΠΑΕ η Stoiximan θα αποτελεί το μεγάλο χορηγό πέντε συνολικά ομάδων της Superleague μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης, αναδεικνύοντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται σε ομάδες και συλλόγους σε ένα μη μονοπωλιακό περιβάλλον. Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος, στηρίζει χορηγικά εδώ και δύο χρόνια εθνικές ομάδες, κορυφαίους συλλόγους καθώς και αθλητές από όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού».

 

Θυμίζουμε, τέλος, πως ο Stoiximan,ο οποίος ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, αποτελεί ήδη τον χορηγό τριών ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων – του Ολυμπιακού, του Αστέρα Τρίπολης και του Άρη – ενώ έχει επεκταθεί και σε άλλα αθλήματα, αποτελώντας χορηγό του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ και καταξιωμένων αθλητών σε άλλα αθλήματα. Παράλληλα, έχει αναλάβει το πρόγραμμα υιοθέτησης αθλητών, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, το οποίο ενισχύει αυτές τις ημέρες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.